• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Përse vajzat dhe djemtë sot kërkojnë lidhje me mosha shumë të mëdha dhe jo me moshë te njejtë, ose perafersisht??!

sjam dakord distanca e moshes ne nje cift
do ket mosmarrveshje, karakteri totalisht ndryshe e shum e shum te tjera ..
per nje nat ose nje koh te kufizuar dakord!!
Gjithkush e zgjedh vete jeten sikur duhet dhe sikur e ndjene!
Prinderit e mi kane 10 vjet diference, por kur i shoh them se eshte gjeja me e bukur qe mund te me dhuronte Zoti femijerise time?
Uroj te gjithe te jene te lumtur me vendimet e tyre!

Femrat nga 15-25 pelqejn cunat me te mdhenj femrat 30 e lart pelqejn cunat me te vegjel ,mbase kjo ndodh sepse kur femrat jan te vogla pelqejn djemt ne moshe sepse ndihen te sigurta, kurse kur femrat arrijne nje fare Moshe pelqejn djemt me te vegjel sepse priren vetem nga terheqja fizike

Varet nga lloji i marrdhënies
Unë gjithmonë kam dashur moshat më të.mëdha se vetja sepse të japin siguri.

Back
Lartë