• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Mushkonja më e bukur në botë

...

Kontributor
LV
0

A është kjo mushkonja më e bukur në botë?​

Mushkonja “Sabeths” është një ndër speciet më të veçanta dhe të bukura të mushkonjave në botë.

Ngjyrat saj karakteristika të ylberit dhe këmbët elegante me qime të ndritshme e bëjnë një nga mushkonjat më të veçanta në planet, shkruan BBC.

Mushkonja gjendet në Amerikën Qendrore dhe për fat të keq është mbartëse e sëmundjeve tropikale.

Gil Wizen, është entomologu që fotografoi mushkonjën.

Ai thotë se duhej të bënte shumë durim, dhe të planifikonte mirë shkrepjet për të fotografuar sa më bukur mushkonjën e veçantë.

Ai i përshkruan mushkonjat Sabethes jashtëzakonisht të trasha dhe të vështira për t’u fotografuar, veçanërisht në nxehtësinë dhe lagështinë e pyjeve tropikale të Amazonës në Ekuador, ku është shkrepur fotografia.

Po ku ka mushkonje tbukur?
Ne momentin qe te pickon, ska mo aty mhb, hupja tragun ??

Back
Lartë