• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Microsoft ka prezantuar përmirësimin e parë të madh për Windows 11

Kresha

A pretty face can never trick me
S-Mod
LV
0

1645045481098.png

Kompania me bazë në Redmond të SHBA-së ka njoftuar përmirësimin e parë të madh të sistemit të saj operativ këtë vit.

Kështu Windows merr mbështetje për aplikacionet Android, Notepad dhe Media Player të ridizajnuar, si dhe një Taskbar të përmirësuar.

Dyqani i aplikacioneve në Amazon, përmes Dyqanit të Microsoft, më në fund është i disponueshëm si “parapamje”, por vetëm në SHBA. Grupi i parë i aplikacioneve Android do të jetë i disponueshëm për përdoruesit e Windows 11.

Microsoft më në fund po shton më shumë veçori të Taskbar. Së pari, ekziston mundësia për të çaktivizuar dhe hequr zërin e mikrofonit.

Ekziston gjithashtu një opsion interesant për ndarjen e dritareve, i quajtur AirShare, i cili do të shfaqet si një opsion “Share any window”.

Opsioni Weather Widgets në këndin e majtë të shiritit të detyrave është lëshuar gjithashtu. Paneli i miniaplikacionit aktivizohet kur rri pezull mbi ikonën e kohës. /Telegrafi/

Back
Lartë