• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Mbleseri

Se kuptoni qe mes ciftit ka nje krisje? ska as like ne komente as ne foto dashuricka as dedikime.
Me vjen keq kur 2 persona qe ndjejn per njoni tjetrin tket nje krisje, por dhe tmos i bezdisim mendoj me kto gjona.
Gjithsesi shpresoj tjem gabim ?

Fol pa frikë se nxjerr sekret...unë di gjithçka. Kot nuk jam ⚡Zeus ⚡?
Sekretet?
Cilat sekrete?
Mendoj se ne forum eshte per te kaluar kohen dhe per te dhene secili mendimin e vet ?
Keshtuqe ske pse e merr seriozisht ?

Sekretet?
Cilat sekrete?
Mendoj se ne forum eshte per te kaluar kohen dhe per te dhene secili mendimin e vet ?
Keshtuqe ske pse e merr seriozisht ?
Po kohën po kaloj edhe unë me tema argëtimi ..:) gjërat serioze janë në jetën reale..;)

Back
Lartë