E di dhe te faleminderit se me hoqe hall tmadh me kte qe the . Nashti mka ngel vetem Muji mjaltit . ?E ke iden ti ce nese kush do coft nga ketu martohet une mbuloj te gjitha SHPENZIMET E DASMES !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E di dhe te faleminderit se me hoqe hall tmadh me kte qe the . Nashti mka ngel vetem Muji mjaltit . ?E ke iden ti ce nese kush do coft nga ketu martohet une mbuloj te gjitha SHPENZIMET E DASMES !
Avash avash...?
Jo jo se kisha per ju ??
Ke bërë një propozim ndryshe më sipër..Jo jo se kisha per ju ??
Se ju jeni shume tmire ?
Une fola per vete ?Ke bërë një propozim ndryshe më sipër..mi thuaj arsyet e tua ?
![]()
Këtu bëre një mëndim ndryshe
Ah sorry ?Këtu bëre një mëndim ndryshe![]()
Fol pa frikë se nxjerr sekret...unë di gjithçka. Kot nuk jamAh sorry ?
Ju pergjigja temes ?
Kisha harru krejt se je e ti nforum
Ndjese ?
Sekretet?Fol pa frikë se nxjerr sekret...unë di gjithçka. Kot nuk jamZeus
?
Po kohën po kaloj edhe unë me tema argëtimi ..Sekretet?
Cilat sekrete?
Mendoj se ne forum eshte per te kaluar kohen dhe per te dhene secili mendimin e vet ?
Keshtuqe ske pse e merr seriozisht ?
Jo thjesht po e merr me seriozisht se cduhet nje koment timin ku une as nuk te citova ty.?Po kohën po kaloj edhe unë me tema argëtimi ..gjërat serioze janë në jetën reale..
![]()
Po te flet ty tmarin vesh tjeret.Jo thjesht po e merr me seriozisht se cduhet nje koment timin ku une as nuk te citova ty.?
Ska faj e kuptoj mire?Po te flet ty tmarin vesh tjeret.
Skupton?
Atëherë shtiresh ?Ska faj e kuptoj mire?
Perseri nuk te citova ty.?Atëherë shtiresh ?
Kupton diçka dhe shpreh diçka tjetër ?
Ncncnc ?