Ndër të paktët që ke zemrën e mirë se shumica kanë shpirtin e zi ? siç kanë fytyrën kanë dhe shpirtin?Po mi si jo une tgjith i dua sjam njeriu keq ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ndër të paktët që ke zemrën e mirë se shumica kanë shpirtin e zi ? siç kanë fytyrën kanë dhe shpirtin?Po mi si jo une tgjith i dua sjam njeriu keq ?
Flm per fjalet e mira po kta te zinjt ku jan skam par ndnj zezak ktu ????Ndër të paktët që ke zemrën e mirë se shumica kanë shpirtin e zi ? siç kanë fytyrën kanë dhe shpirtin?
Nqs ka tboj me bebushin mos e hum shpresen, o dicka qe bohet me punet e mira ?
Fëlëmë qe me Kurseve kohen .?mpelqejn ato qe e kan trupin
si peshk e jo trurin
ato qe jon per ma gat e jo
sa me shtu numrin
ato qe me fillim jo
nuk e shohin funin
Mu thafshin nqs e kam merzit, do me pa ajo kush i rrin prane ?Ah mor @Gjyshi ngelsh ne dere more vesh qe ma ke merzit te embelen e forumit
Epo e paska stil te vetin?Mu thafshin nqs e kam merzit, do me pa ajo kush i rrin prane ?
Nqs ka tboj me bebushin mos e hum shpresen, o dicka qe bohet me punet e mira ?
Jo jo jarebi mos me tu tha .Mu thafshin nqs e kam merzit, do me pa ajo kush i rrin prane ?
Per mu vec onderr ka me t njel jom pa rrezik ?Jo jo jarebi mos me tu tha .
prif lapsin at boj se me ngel endrra vec enderr pastaj .?
Pô un ndaj po rrezikoj ? ndryshe ?Per mu vec onderr ka me t njel jom pa rrezik ?
AminShendet
Sukses
Lumturi
Dashuri
Pune
Te njejtat dhe uneShendet
Sukses
Lumturi
Dashuri
Pune