Ndaj i shtoft zoti . Ja qe ky sdon mu bo vellai im e kam dhe komshi . Do e mbaja ne pllemb te dores .?Ata real krejt larg po na i ka ofru zoti afer qita virtual ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ndaj i shtoft zoti . Ja qe ky sdon mu bo vellai im e kam dhe komshi . Do e mbaja ne pllemb te dores .?Ata real krejt larg po na i ka ofru zoti afer qita virtual ??
Lute lute dhe per mua tme pranoj si moterNdaj i shtoft zoti . Ja qe ky sdon mu bo vellai im e kam dhe komshi . Do e mbaja ne pllemb te dores .?
Lutu ti e t fitoj dhe une ???Lute lute dhe per mua tme pranoj si moter
Nein Non Jo Nope@centos na prano si motra mua dhe @Plusbellelavie
???Po sme nigon mu more ky se mka dal doresh ??Lutu ti e t fitoj dhe une ???
Ja sdo. ????Po sme nigon mu more ky se mka dal doresh ??
Va te faire …oriz pra .?Nein Non Jo Nope![]()
Ste pranon ty se me sicuri je e bukur ?Ja sdo. ?
Jo me jo ça lesh bukurie. Sdo thjeshte sdo kaq . ? se lus mo .Ste pranon ty se me sicuri je e bukur ?Se un veq vllezer Po gjoj ktu se diqka tjeter spo i terhek ?
???ateher Po behem motra ne dyjaJo me jo ça lesh bukurie. Sdo thjeshte sdo kaq . ? se lus mo .
Ehaaaa kan angazhime motrat ??
Zemrusheee??Shpirtusheeeee ???????![]()
Mos pi me mall se atje e humb tu shtru vizaMua vetem me humb o burre i dheut e kam ber deri tn 4 here![]()
Ufff une,une skam lek te ble nje mc donalds jo me mallMos pi me mall se atje e humb tu shtru viza![]()
Epo se di une kush nga jy dyja e ka humb karten ti apo personaliteti jot tjeterUfff une,une skam lek te ble nje mc donalds jo me mall![]()
Kiddo kiddoEpo se di une kush nga jy dyja e ka humb karten ti apo personaliteti jot tjeter![]()