• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

[KUIZ] Cila shenjë e Zodiakut është armiku juaj më i madh?

ALekSa

I think my guardian angel drinks
ANETAR ✓
LV
0

Mbremja per kuize ????☕☕☕???????????????

Ju ka ndodhur ndonjëherë të urreni dikë "me shikim të parë", ta keni shumë bezdi pa e kuptuar përse , të evitoni shoqërinë e tyra pa pasur ndonjë arsye të vecantë dhe të ndjeni se ju vjen spontane të flisni keq për ta. A keni menduar ndonjëherë se arsyeja është shenja astrologjike ?

Luaj tani ??KËTU (Let’s start)

Luani Egocentrik
I zhurmshmi, egocentriku Luan është armiku juaj më i keq! Ju vlerësoni gjërat më të qeta në jetë dhe nuk keni asgjë që ju shqetëson më shumë se dikush që ka nevojë të jetë në qendër të vëmendjes. Fiksimi i Luanit për të qenë në qendër të vëmendjes të lodh. Si mundet dikush me të vërtetë të qëndrojë nën dritën e reflektorëve vazhdimisht ?! Ju mendoni se Luani është tepër narcisist dhe shumë agresiv. Rrini me një shenjë më të relaksuar, si Gaforrja, që është i lumtur duke shijuar jetën e thjeshtë, pa të gjitha trillimet dhe dramat që Luani natyrisht kërkon.

Pres gaforret fmr iher ?

KRITERE.com: Luani Egocentrik
KRITERE.com: I zhurmshmi, egocentriku Luan është armiku juaj më i keq! Ju vlerësoni gjërat më të qeta në jetë dhe nuk keni asgjë që ju shqetëson më shumë se dikush që ka nevojë të jetë në qendër të vëmendjes. Fiksimi i Luanit për të qenë në qendër të vëmendjes të lodh. Si mundet dikush me të vërtetë të qëndrojë nën dritën e reflektorëve vazhdimisht ?! Ju mendoni se Luani është tepër narcisist dhe shumë agresiv. Rrini me një shenjë më të relaksuar, si Gaforrja, që është i lumtur duke shijuar jetën e thjeshtë, pa të gjitha trillimet dhe dramat që Luani natyrisht kërkon.

Lol.
Luanet nuk i duroj dot(meshkujt).....

KRITERE.com: Akrepi Hakmarrës
KRITERE.com: Armiku juaj më i keq është Akrepi manipulues dhe hakmarrës! Ju falni shpejt dhe keni zemër të butë me një opinion natyrisht optimist për jetën. Gjëmbat vicioz të Akrepit janë të mjaftueshme për t' ju mbajtur larg me kilometra. Ju kurrë nuk do të kuptoni pse ata janë aq të ndjeshëm, por në të njëjtën kohë kaq nevrik. Natyra misterioze dhe interesaxhie e Akrepit e bëjnë atë armikun tuaj më të keq! Ju nuk mund ti besoni ato për asnjë arsye!

• Pëlqej
Reactions: Iva
0-CAC9509-2-FF4-49-C5-97-B7-F9-FE12-D70738.png

Back
Lartë