• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Januzaj flet për Kosovën dhe tregon pse nuk festoi me “shqiponjë”…

Alb

Anetar i ri
ANETAR ✓
LV
0

IMG-20180701-WA0002-584x350.jpg
Adnan Januzaj ishte njeriu i ndeshjet së fundit në grupe për kombëtaren belge në atë fitore minimale 1-0 ndaj Anglisë, ku goli i vetëm i takimit u shënuar pikërisht nga sulmuesi me origjinë nga Kosovë.

Por ndërsa pas ndeshjes nuk e përmendi fare Kosovën, tashmë në një intervistë për mediat belge, Januzaj ka pranuar prejardhjen e tij nga Kosova, ndërsa ka folur edhe se pse nuk festoi me simbolin e shqiponjës, ashtu siç bënë Xhaka dhe Shaqiri.

“Unë nuk dua ta përziej futbollin me politikën. Unë preferova të festoj me tifozët dhe shokët e mi. Nuk e di mirë se a ishte një nga golat më të mirë në karrierë, por e di se ishte më i rëndësishmi. Unë dua ende të shënoj në këtë Kampionat Botëror. Por, trajner duhet të bëjë vendimet e tij”, shtoi kosovari me pasaportë belge.

The post Januzaj flet për Kosovën dhe tregon pse nuk festoi me “shqiponjë”… appeared first on Lajmi i Fundit.

Back
Lartë