Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mqs e ke edhe "patriote" , Grida Duma mua personalisht më duket shumë e zonja, dhe ju nuk ia dhat mundësin për tiu drejtuar bashkin ?Me shume keqardhje e them.
Por nuk mendoj se ka qoftë edhe nje grua te vetme ne politiken shqiptare qe te kete bere qofte edhe nje hap pa patur nje burre te pasur e te pushtetshem mbas vetes. Me shume dhimbje e them, por nuk besoj ka as edhe 1 femer politikane qe te kete bere perpara fale shpatuallave te veta, pa u perlyer e zhgerryer me gjera te tjera. Jane zonja te nderuara, te arsimuara, elokuente, por pa influence. Nuk japin frymezim. Jane shume te ngurta. Me thoni nje femer ne Shqiperi qe do donte te ishte si njera nga politikanet qe aktualisht kemi ne Parlament?
Personalisht kam vleresuar per disa arsye te caktuara zonjen Topalli.
Une dote kisha zgjedhur ty si kryeminstre ne Shqipri ??Me shume keqardhje e them.
Por nuk mendoj se ka qoftë edhe nje grua te vetme ne politiken shqiptare qe te kete bere qofte edhe nje hap pa patur nje burre te pasur e te pushtetshem mbas vetes. Me shume dhimbje e them, por nuk besoj ka as edhe 1 femer politikane qe te kete bere perpara fale shpatuallave te veta, pa u perlyer e zhgerryer me gjera te tjera. Jane zonja te nderuara, te arsimuara, elokuente, por pa influence. Nuk japin frymezim. Jane shume te ngurta. Me thoni nje femer ne Shqiperi qe do donte te ishte si njera nga politikanet qe aktualisht kemi ne Parlament?
Personalisht kam vleresuar per disa arsye te caktuara zonjen Topalli.
Dashuri?Une dote kisha zgjedhur ty si kryeminstre ne Shqipri ??
Duma flet shume bukur, eshte shume e bukur.Mqs e ke edhe "patriote" , Grida Duma mua personalisht më duket shumë e zonja, dhe ju nuk ia dhat mundësin për tiu drejtuar bashkin ?
Grida ka qen një nga zërat më të fortë të opozitës... ?Duma flet shume bukur, eshte shume e bukur.
Por vetem kaq!
E thashe edhe me lart. Si lider duhet te frymezosh. Tu japesh te tjereve motiv per te bere perpara. Ti influencosh me refleksione pozitive per gjithcka.
Zonjat nuk frymezojne aspak. As Grida.
Forca nuk tregohet duke dale ne televizor çdo 5 minuta, duke lexuar X fjali qe ke ne leter, se gjoja po denoncon korruosionin, krimin, abuzimet. Ose duke mos i lene radhe askujt per te folur ne debatet publike.Grida ka qen një nga zërat më të fortë të opozitës... ?
Edhe kjo fuqi është ?