• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Filmi FALCO 2019 (BES KALLAKU)

As qe e marr mundimin te shoh te tille filma.
Jam i bindur qe do humb kohen duke pare aktore e ngjarje delitantesh. Nuk pres ndonje gje nga ky film ashtu si dhe tek filmi i Ermal Mamaqit. Keto duan ti bejne te gjitha, aktore,regjisore,prezantues,kengetare a thua ka ngel kultura shqipetare ne doren e tyre.

Jam i bindur qe do humb kohen duke pare aktore e ngjarje delitantesh. Nuk pres ndonje gje nga ky film ashtu si dhe tek filmi i Ermal Mamaqit. Keto duan ti bejne te gjitha, aktore,regjisore,prezantues,kengetare a thua ka ngel kultura shqipetare ne doren e tyre.
Saaaaak as un as qe e mar mundimin me i pa.
Humbje kohe kta mbushin xhepat se humbasim kohen.

Ti je i kokrra katunarit qe smerr vesh, jan ma katunar se ty ata qe ta bojn like. ?

Shife filmin se trego realitetin o sufllaqexhi i keç.

Faleminderit për linkun
Patjetër që duhen parë të gjithë filmat

Kështu ndodh edhe me këngët, vetë bëjnë,
Tekstin, orkestrimin, regjizorin, montazhin etj..

Nuk e di pse sa mendoj per Bleona Qerretin me iken kurioziteti per ta pa ? mgjth do ta bej nje sforco

Cdo gje qe postohet ne forum, nuk serviret per ju te dashur anetar e stafista, forumi ka edhe nje aktivitet tjeter qe jane anetaret qe lexojne pa u rregjistruar ose dikush qe kerkon nje film te tille, google do ti sugjeroje forumin.

Kshuqe na i kurseni keto pikpamjet tuaja, e mundoni te kontriboni per kete forum, pa e baltosur cdo gje ne argetim personal ose chit chat si e ka zakoni.

Me te mira...

Ti je i kokrra katunarit qe smerr vesh, jan ma katunar se ty ata qe ta bojn like. ?

Shife filmin se trego realitetin o sufllaqexhi i keç.
Katunar nuk te ben veshja, vendi ku jeton se mund te blesh armani, mund te jetosh dhe mes Londres por prap Katnar ke me ngel. Katnari e ka sindromen ne tru o mole, ty te vjen keq per Besin se e ke komshi ?

Ne e kerkojme gjithmone difektin tek artistet qe na serviren ne skene. Por eshte se pari fakti qe keto artiste, pseudo ose jo, kane publik. Atyre u shiten biletat. U mbushen sallat. U klikohen materialet. Eshte publiku qe nuk lë fjale ne fjalorin e piset pa ua ngjitur si etikete e eshte po prap ky publik qe i jep jete punes se tyre. Eshte po ai publik qe kane perballe. Nuk eshte faji i tyre qe audienca eshte kaq pa filtra. Por gjithsesi jam dakort qe kushdo eshte i lire ti ndjeke ose jo. Fatmiresisht jetojme ne nje epoke ku nji touch ose nje buton ben mrekullira.
Keshtu qe kujt i pelqen ose intereson linkun e gjen lehtesisht ketu ne forum.

Ne e kerkojme gjithmone difektin tek artistet qe na serviren ne skene. Por eshte se pari fakti qe keto artiste, pseudo ose jo, kane publik. Atyre u shiten biletat. U mbushen sallat. U klikohen materialet. Eshte publiku qe nuk lë fjale ne fjalorin e piset pa ua ngjitur si etikete e eshte po prap ky publik qe i jep jete punes se tyre. Eshte po ai publik qe kane perballe. Nuk eshte faji i tyre qe audienca eshte kaq pa filtra. Por gjithsesi jam dakort qe kushdo eshte i lire ti ndjeke ose jo. Fatmiresisht jetojme ne nje epoke ku nji touch ose nje buton ben mrekullira.
Keshtu qe kujt i pelqen ose intereson linkun e gjen lehtesisht ketu ne forum.
Lori une jam i apasionuar pas filmave, shoh filma sa here kam kohe te lire dhe si i tille pres shume prej tyre. Tashme i kam te njohur personazhet e filmit ne fjale dhe sinqerisht nuk kam kurrefare kureshtje.
Ajo qe ti the eshte e vertete per fat te keq, por e kam thene dhe me lart qe keto artiste duan ti bejne te gjitha, madje madje dhe fushatat elektorale, te partive politike i kane prekur, ndaj as qe do e marr mundimin ta shoh.

Lori une jam i apasionuar pas filmave, shoh filma sa here kam kohe te lire dhe si i tille pres shume prej tyre. Tashme i kam te njohur personazhet e filmit ne fjale dhe sinqerisht nuk kam kurrefare kureshtje.
Ajo qe ti the eshte e vertete per fat te keq, por e kam thene dhe me lart qe keto artiste duan ti bejne te gjitha, madje madje dhe fushatat elektorale, te partive politike i kane prekur, ndaj as qe do e marr mundimin ta shoh.
Its all about the money.

Cdo gje qe postohet ne forum, nuk serviret per ju te dashur anetar e stafista, forumi ka edhe nje aktivitet tjeter qe jane anetaret qe lexojne pa u rregjistruar ose dikush qe kerkon nje film te tille, google do ti sugjeroje forumin.

Kshuqe na i kurseni keto pikpamjet tuaja, e mundoni te kontriboni per kete forum, pa e baltosur cdo gje ne argetim personal ose chit chat si e ka zakoni.

Me te mira...

Nese e perdor per SEO dhe ste intereson mendimi jone mund te mbyllesh replikat ose na beni me dije mos hyjme me, por kurseni arrogancen :)

P.s: po i bej report per pirateri

Nese e perdor per SEO dhe ste intereson mendimi jone mund te mbyllesh replikat ose na beni me dije mos hyjme me, por kurseni arrogancen :)

P.s: po i bej report per pirateri

Jo te gjithe kane mundesite ta blejne nje film te tille ne amazon, duke pare mundesite e shqiptareve, ty mqse ta mban buxheti mund ta blesh direkt nga faqet zyrtare e filmave.

Vizen gjithe pseudo vipave shqiptar. As Kenge magjike, festival etj etj etj. As ky sben perjashtim!!!

Back
Lartë