• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

E keni frike opinionin dhe pse?

Fare sepse sme lindi sme rriti sme mbau apinioni jetoj per vete ku di tjetri qar dua ata qe skan qar ben mirren me gjera te tilla ekan pun pa pages andaj fare ama fare hmmmm

Oooo sndikohem fare une
Eshte njecik diskutim i thelle ky.Te gjithe kshu deklarojme ne po ne subkoshience,qofte dhe per nje fraksion sekondi,ndikohemi.
Te pakten kshu besoj une ?

Eshte njecik diskutim i thelle ky.Te gjithe kshu deklarojme ne po ne subkoshience,qofte dhe per nje fraksion sekondi,ndikohemi.
Shpesh ma ven ne dukje kte pjes.
Por sndikohem fare as qe e rr hiq

Çe lodh veten ti
Kjo e ka menjen te Bertiii??

Po te degjoja c'thone do vrisja veten ???? as me intereson fare le te kene jeten time lirine t'ime qefet qe ja bej vetes t'ime ...pastaj do u them po ju degjoj ???

Kto shprehjet klishe “jo po sme intereson ca thot bota “ jan kot per mua sepse neve na intereson ca mendojne njerzit tan te zemres dhe njerzit tan e kan problem ca thot bota . Ndaj kjo eshte si ai efekti domino nje gje pason tjetren e keshtu keshtu me radhe … se dij ne isha e qart po dhe po sisha pyyyy ?

Joooo!!
Faree nuk më interson se ça thon!
Unë jam mirê me veten, jam mirë me ato që dua, e më dojnê!
Se ça baj, ku shkoj, me kë rri, si rri, si vishem, lyhem apo sa dal shummë apo pak, sa punoj apo sa nuk punoj!
Nuk i duhet të tjerve, edhe po folën pun e madhe fort!
Ato që mirren me llafe, deri aty kan botën e tyne!
Pra s'kan punë e merren se ça ban tjetri!
Se kush ka punë e nji jet shêndtshme nuk mirret ca ban tjetri!
?

Back
Lartë