• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Dhe jeta vazhdon......

Mignonne

S.E.N.T.??
STAFF
Adm Nt2
LV
0

E çuditshme! Jeta luan me ne,ne luajm lojen e saj. Humbasim,fitojm....e ç'rendesi ka kjo. Ajo perseri vazhdon,edhe nese ne rrezohemi,ajo perseri vazhdon. Edhe nese ne humbasim gjerat qe i duam me se shumti,ajo nuk do tja dije,perseri vazhdon te njejten loje. Edhe kur mendojm se kemi fituar,ajo vazhdon e pamposhtur. E çuditshme,por pavarsisht te gjithave,jeta vazhdon.......(huazuar)

Çfare eshte ajo qe ju motivon per mire ne momentet e veshtira tuajat,ajo qe ju jep forcen e duhur per te then DHE JETA VAZHDON.

Robt thash qe ike ene ti me ate titull teme thash tashi hajde duroje me 1 roman falenderime e lamtumirash ?

U trembe apo gezove?
Per kte pjes realisht zdo mvinte mire kur ta lexoja qe do ikje sepse jan disa tipa qe sja ndjen shum pak a shum sic je ti e un e disa ktu tjer qe i duhen ksaj platforme, por mos me t rrejt mas 1 jave zdo na shkonte menja mo se cudia mo e modhe 3 dit zgjat.
Ja psh me ik un se rru trapin njeri ?

Per kte pjes realisht zdo mvinte mire kur ta lexoja qe do ikje sepse jan disa tipa qe sja ndjen shum pak a shum sic je ti e un e disa ktu tjer qe i duhen ksaj platforme, por mos me t rrejt mas 1 jave zdo na shkonte menja mo se cudia mo e modhe 3 dit zgjat.
Ja psh me ik un se rru trapin njeri ?
Kur erdha e bera pa zhurem madje aktive u bera pas 6 muajsh ndoshta....ashtu do jet edhe ikja ime pa zhurem dhe ceremoni ?

Cdohere, pergjithmone, Zoti !

Fiks, sepse robt ta them serio sado qe bohen si tmir ta thon momentalisht por mrapa se rrujn me kujtu mo.
Pakten un ti them troc ?
Jo te gjithe Dejv, sepse shpesh hyj te shoh si jane ata qe kam njohur, sadopak shpirtin e tyre me aq sa na kane dhene mundesi ti njohim.
Uroj te jesh mire dhe kur te lexoj neper arkiva te pershendes me nje emoji gjithmone ?

Jeta na perplas ndonjer aq fort sa e mali se duron dot e cahet , oqeani thahet e njeriu duron... duron kjo zemer se eshte sic thua ti ... jeta vazhdon.
Mua me mban gjalle e me jep force vec pjesa ime me e mire, vetja ime e perserit ne me te miren e mundshme , ajo qe me jep fuqi te ngrihem e kur skam pike fuqie ... vajza ime ??

Jeta na perplas ndonjer aq fort sa e mali se duron dot e cahet , oqeani thahet e njeriu duron... duron kjo zemer se eshte sic thua ti ... jeta vazhdon.
Mua me mban gjalle e me jep force vec pjesa ime me e mire, vetja ime e perserit ne me te miren e mundshme , ajo qe me jep fuqi te ngrihem e kur skam pike fuqie ... vajza ime ??
???
Kaq pike!
Mos i shto me asgje!

Jo te gjithe Dejv, sepse shpesh hyj te shoh si jane ata qe kam njohur, sadopak shpirtin e tyre me aq sa na kane dhene mundesi ti njohim.
Uroj te jesh mire dhe kur te lexoj neper arkiva te pershendes me nje emoji gjithmone ?
Sa me thelle tmos futesh tek dikush aq me mir osht, kshuqe dhe ti bon mir qe nuk perfshihesh shum dhe te intereson vec ajo pjesa e paster virtuale tek dike, se cdo person ka dhe tmiren dhe tkeqen pavarsisht qe ktu shprehim vec pozitiven ?

Back
Lartë