• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Cilat janë sjelljet tipike të një ziliqari?

Kisha nje shoqe une ,edhe nfilozofi jam shume e mire une motra dhe kusherira (qe jemi me nje banke)
Edhe tani ajo shoqja plasi jo Po zysha ju mba me hater jo po ju kopjoni jo ju kshu ju ashu
Sa me ka acaru,see konsideroja shoqe.
I thash skam pune me shoqe qe kane inat,zili,xhelozi per shoqen e saj.

Pstaj erdhi provimi tha zysha ola motra dhe kusherira keni kry testin nmenyre tpavarur dhe shkelqyer
Plasi nga inati ajo.Pastaj I bera dhe 2 teste tu ua plotesu gocave tjera si humane si jam

• Kiss
Reactions: ABC
Back
Lartë