• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Cila thënie është më e drejte?ë injoron një njeri kjo do të thotë se ti je perso

Ndo1 her te injorohet kur ka mos perputhje karakteri ose kur dikush e dij qe ti je me i mir se ai dhe nuk do qe te jet ne vendin e dyt por gjithmon te jet 1shi

Tek e para më shumë.

"Nëse një njeri të injoron, ai po kërkon prej teje që të braktisësh jetën e tij".

Platoni

"Nëse të injoron një njeri kjo do të thotë se ti je personi më i rëndësishëm në jetën e tij".

Shekspiri

Miq, çka mendoni: Cila thënie është më e drejt...?
Po tashi varet se duhet me i shtjellu pse qysh tek nodhi edhe vendos o njonen o tjetrren ? mendimi im ky se kush te injoron injoron veten ?

Po tashi varet se duhet me i shtjellu pse qysh tek nodhi edhe vendos o njonen o tjetrren ? mendimi im ky se kush te injoron injoron veten ?

Mpelqej kjo bro, nice one !

Varet në të dy rastet. Ca të injorojnë nga inati por të duan. E ca stë duan e duan të.të largojnë.

Personalisht jam te 1✌.
Eshte pak komplekse kjo ne fakt,varet nga karakteri i gjithkujt sesi e shfaq deshiren e te pasurit afer apo larguar dike,por un mendoj se nuk mund te jet dikush personi me i rendesishem per ty dhe ta injorosh njekohsisht.
I qendroj te njejtit mendim

Back
Lartë