Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po unë e kam nxjerr zërin një ditë?@Rrelse pse nuk na mundeson nje emision ne radion Netedy jam shume kurioze te te degjoj
Une dhe shume te tjere nuk te kemi degjuar,si thua ta besh nje emision te plot per ne,??Po unë e kam nxjerr zërin një ditë?
Nuk bëhet jo?Une dhe shume te tjere nuk te kemi degjuar,si thua ta besh nje emision te plot per ne,??
@centos a ben??
Pse?Nuk bëhet jo??
Ben si s’ben por dori se ben ?Une dhe shume te tjere nuk te kemi degjuar,si thua ta besh nje emision te plot per ne,??
@centos a ben??
Nese don don nese don don e bon ??Ben si s’ben por dori se ben ?
Ama dori s’don s’donNese don don nese don don e bon ??
@Rrelse don apo s'don itash?Ama dori s’don s’don
Ju dua të gjithëve?@Rrelse don apo s'don itash?
Okss spo ta kerkoj me,ti e din.Ju dua të gjithëve?
Qe rrufet e hedhura nga ty te behen shigjeta kupidiii per zemrat e te gjithe antareve duke perciell vetem dashuri dhe miresi ne cdo aspekt,te largosh rete e zeza nga qielli duke lejuar vetem shkelqimin e diellit te cilat do rrezatojn vetem pozitivitet,ne darke henen ta lesh te jet pran yllit te saj duke e bere te pamunduren te mundur....i ben dot??@Mignonne çfarë do nga unë..?
Qe rrufet e hedhura nga ty te behen shigjeta kupidiii per zemrat e te gjithe antareve duke perciell vetem dashuri dhe miresi ne cdo aspekt,te largosh rete e zeza nga qielli duke lejuar vetem shkelqimin e diellit te cilat do rrezatojn vetem pozitivitet,ne darke henen ta lesh te jet pran yllit te saj duke e bere te pamunduren te mundur....i ben dot??