• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Çfarë kishe bërë për personin sipër teje?

Hmmm qfar te bej me aq sa e njof me ka len pershtypje sjellja etij kshu qe qar do mvaret

@Mignonne çfarë do nga unë..?
Qe rrufet e hedhura nga ty te behen shigjeta kupidiii per zemrat e te gjithe antareve duke perciell vetem dashuri dhe miresi ne cdo aspekt,te largosh rete e zeza nga qielli duke lejuar vetem shkelqimin e diellit te cilat do rrezatojn vetem pozitivitet,ne darke henen ta lesh te jet pran yllit te saj duke e bere te pamunduren te mundur....i ben dot??

Qe rrufet e hedhura nga ty te behen shigjeta kupidiii per zemrat e te gjithe antareve duke perciell vetem dashuri dhe miresi ne cdo aspekt,te largosh rete e zeza nga qielli duke lejuar vetem shkelqimin e diellit te cilat do rrezatojn vetem pozitivitet,ne darke henen ta lesh te jet pran yllit te saj duke e bere te pamunduren te mundur....i ben dot??
⚡Gjithçka bëj.⚡ Vetëm retë e zeza i ka në kompetencë dikush tjetër. ?
Por po të dua unë edhe atë punë e rregulloj, i largoj me dy tre ⚡⚡⚡ dhe gjithçka shkëlqen si më parë.?

Ps. X ty ⚡?⚡?⚡

Back
Lartë