• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Ç'është shpirti binjak? ?

ALekSa

I think my guardian angel drinks
ANETAR ✓
LV
0

Ç'është shpirti binjak?

Eshte...si nje mik i mire por me shume.

Eshte i vetmi person ne bote qe te njeh ty me mire se kushdo tjeter.

Eshte dikush i cili te ben ty nje person me te mire...
Ne fakt ata nuk te bejn ty nje person te mire ti i’a ben kete vetes tende.
Sepse ata te inspirojn ty

Shpirti binjak eshte dikush qe ti e mban me vete pergjithmone ,eshte i vetmi person qe te njef dhe te pranon ashtu si je.

Dhe beson tek ty kur askush se beri, dhe çfardo qe te ndodh ti gjithmone do i duash dhe asgje nuk mund ta ndryshoj kete .

32622

Shpirti binjak eshte ai/ajo qe te kupton thjesht me nji shikim eshte ai /ajo shpatulla qe e ke vendin gjithmon bosh per te mbeshtetur koken eshte ai/ajo qe ka gjithmon kohe per te te degjuar eshte ai/ajo qe jep jeten per ty eshte ai/ajo eshte ai/ajo qe edhe kur bje shi te ben te mendosh qe ka diell eshte ai/ajo pa te cilin sjeton dot eshte ai/ajo qe i jep kuptim jetes tende eshte ai/ajo qe edhe te zezen e bene te duket e bardh ??!

Eshte...si nje mik i mire por me shume.

Eshte i vetmi person ne bote qe te njeh ty me mire se kushdo tjeter.

Eshte dikush i cili te ben ty nje person me te mire...
Ne fakt ata nuk te bejn ty nje person te mire ti i’a ben kete vetes tende.
Sepse ata te inspirojn ty

Shpirti binjak eshte dikush qe ti e mban me vete pergjithmone ,eshte i vetmi person qe te njef dhe te pranon ashtu si je.

Dhe beson tek ty kur askush se beri, dhe çfardo qe te ndodh ti gjithmone do i duash dhe asgje nuk mund ta ndryshoj kete .

Nese Nuk benke dot pa te ..... k’saj i thone shpirti I burgosur e jo shpirti binjak. Loool

Ps ... e kam nje shpirt binjak edhe une , por nuk kemi lidhje sensuale apo seksuale bashke dhe nuk kemi pasur ndonjehere e Nuk do te kemi ndonjehere .

My right arm 4 everything .

Copy paste me pak ose me shume huqe se ti ???

Si Teorema e Pitagores po mduket ose trekendshi bermudes boh

• Pëlqej
Reactions: Iva
Lol ngatërrojn shpirtrat e ngjashëm me shpirtrat binjak.
Shpirti binjak është e kundërta jote ska nevojë të të kuptoj me një shikim apo me një fjali,edhe nëse jeni larg e ndjen se diçka nuk shkon me ty.
Edhe nëse ziheni,do ulni krenarinë e do flisni me njëri,tjetrin.
Edhe nëse largoheni do komunikoni nëpërmjet energjis së natyrës.
Do e ndjeni se ai/ajo komunikon me ju.
Nuk e kam njohur shpirtin binjak e ndoshta do e njoh në botën tjetër.
Kam njohur shpirtra të ngjashëm si unë,por nje shpirt ii ngjashëm ësht si un e jo gjysma ime.

Back
Lartë