• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Brenda një jave diplomohet në një shkollë të mesme dhe në kolegj, njihuni me 12-vjeçarin nga Karolina e Veriut

...

Kontributor
LV
0

Brenda një jave diplomohet në një shkollë të mesme dhe në kolegj, njihuni me 12-vjeçarin nga Karolina e Veriut​

1-126-780x439.jpg

Një djalë 12-vjeç nga Karolina e Veriut, kishte shfrytëzuar në maksimum kohën e izolimit të pandemisë së coronavirusit, për të ndjekur mësimet shtesë.

Tani, një vit më vonë, Mike Wimmer nga Salisbury – po bëhet gati të diplomojë në një shkollë të mesme dhe në një kolegj, dhe atë brenda një jave, transmeton Telegrafi.

Wimmer ka përfunduar me sukses katër vitet e shkollimit brenda një viti dhe për një universitet. Ai do të diplomojë në kolegjin Rowan-Cabarrus më 21 maj dhe më 28 do të marrë edhe një diplomë nga shkolla e mesme Concord Academy.

Raste të tilla nuk janë të rralla kur të ri në moshë diplomojnë në shkolla apo universitete të ndryshme, siç ishte rasti edhe i një pakistaneze e cila vetëm si 4-vjeçare u certifikua nga Microsoft.

/Telegrafi/

Brenda një jave diplomohet në një shkollë të mesme dhe në kolegj, njihuni me 12-vjeçarin nga Karolina e Veriut​

1-126-780x439.jpg

Një djalë 12-vjeç nga Karolina e Veriut, kishte shfrytëzuar në maksimum kohën e izolimit të pandemisë së coronavirusit, për të ndjekur mësimet shtesë.

Tani, një vit më vonë, Mike Wimmer nga Salisbury – po bëhet gati të diplomojë në një shkollë të mesme dhe në një kolegj, dhe atë brenda një jave, transmeton Telegrafi.

Wimmer ka përfunduar me sukses katër vitet e shkollimit brenda një viti dhe për një universitet. Ai do të diplomojë në kolegjin Rowan-Cabarrus më 21 maj dhe më 28 do të marrë edhe një diplomë nga shkolla e mesme Concord Academy.

Raste të tilla nuk janë të rralla kur të ri në moshë diplomojnë në shkolla apo universitete të ndryshme, siç ishte rasti edhe i një pakistaneze e cila vetëm si 4-vjeçare u certifikua nga Microsoft.

/Telegrafi/
Super lajm?
Por ka dhe nga Shqiperia

Back
Lartë