Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sa lir detektivi aty ????Ky tipi më ka shkri fare ??
Sa lir detektivi aty ????
Lëre se ai ishte i goditur ??? ky ndoshta u takoka 1 herë në 11 ditë ??? rri se keni bër përmirsime? ka rën fluksi i tradhtisë dhe jan shtuar aksidentet dhe vjedhjet?????Ajo njëra anë…
Po kur tha 7-11 ditë… me lot ??
Dhe me e bukura jane prap bashke thot ?Lëre se ai ishte i goditur ??? ky ndoshta u takoka 1 herë në 11 ditë ??? rri se keni bër përmirsime? ka rën fluksi i tradhtisë dhe jan shtuar aksidentet dhe vjedhjet?????
Po pra???????? harxhojnë lekët kot kta të vrarët moralisht?????? vëndi i çudirave atje?Dhe me e bukura jane prap bashke thot ????
Lëre se ai ishte i goditur ??? ky ndoshta u takoka 1 herë në 11 ditë ??? rri se keni bër përmirsime? ka rën fluksi i tradhtisë dhe jan shtuar aksidentet dhe vjedhjet?????
Kan rën kërkesat ,por jo rastet e tradhtis ?? tradhtitë jan shtuar thot se nuk kan patur rezultat ????Shikoje edhe njëherë se nuk e ke ndjek me vëmendje këtë pjesën ?
Se ju me vëmendje ndiqni vetëm atë tipin që do bëjë "ditën natë"??
Nuk falet thjesht pranohet per shum arsyeVaret
kemi dy lloj tradhtish ne fakt,ate virtualen dhe fiziken,virtualja edhe falet,pas nje muaj dy zbresin nervat,aman nese ka patur kontakt fizik veshtire,dhemb shume,por une jo gjithmon ja ve fajin atij qe tradhton sepse disa e kan nje shkak qe e bejn ateNuk falet thjesht pranohet per shum arsye![]()
Nuk po flas per germa zemer, po flas per tradhti fizike. Kjo virtuale esht budallek normal qe falet.kemi dy lloj tradhtish ne fakt,ate virtualen dhe fiziken,virtualja edhe falet,pas nje muaj dy zbresin nervat,aman nese ka patur kontakt fizik veshtire,dhemb shume,por une jo gjithmon ja ve fajin atij qe tradhton sepse disa e kan nje shkak qe e bejn ate![]()