• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

5 Pyetje !!!!

Me cilet forumiste jeni me afer??
Më afër në ç’kuptim? Nuk e kuptoj pyetjen!

Cilet forumiste mendoni qe dhe mund ti takoni nje dite??
Bota është e vogël. Nuk i dihet.

Nese do kishe nevoje per ndihme cileve forumiste do u drejtoheshit?
Askuj.

Cilet forumiste duken si me negativet?
Nuk i kam analizuar.

Cilet forumiste mendoni qe jane me karizmatik?
Nuk i kam analizuar.

Me cilet forumiste jeni me afer??
Disa.?
Cilin nga forumiste mendoni qe dhe mund ti takoni nje dite??
Boh si dihet
@Noah @Juno ?kena qen me nje dite e su pame??
Nese do kishe nevoje per ndihme cileve forumiste do u drejtoheshit?
Dikujt.
Cilet forumiste duken si me negativet?
?i behet qejfi me i bo tag!
Cilet forumiste mendoni qe jane me karizmatik?
@Imp4ct esht?

5 pyetje per forumistet !!!

Me cilet forumiste jeni me afer?? Njit e njit jemi!

Cilet forumiste mendoni qe dhe mund ti takoni nje dite?? Jane ca por kane frike.?

Nese do kishe nevoje per ndihme cileve forumiste do u drejtoheshit? Per mend @Rrelse ,per leke @Caramele ,per "sherr" @Fiore (bej shaka)?
Cilet forumiste duken si me negativet? Jane ca "kokrra" qe fushpamjen e kane deri tek maja e hundes se tyre!

Cilet forumiste mendoni qe jane me karizmatik? "Karizma" nuk percillet me shkronja! Keshtu qe zevendesojeni me fjalen "argetues".

Back
Lartë