• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

[100% funksionon] Si të hiqni shpejt bllokimin e aktivizimit në iPad

Alboy

What????
ANETAR ✓
LV
0

Kyçja e aktivizimit të iPad është një veçori që mbron pajisjen tuaj, e cila futet te Find My iPad. Normalisht, kur do të rivendosni iPad-in në fabrikë, do t'ju duhet të vendosni fjalëkalimin e Apple ID për të çaktivizuar Find My iPad.
Prandaj, kur harroni fjalëkalimin tuaj ose blej një iPad të dorës së dytë që është e lidhur me një ID të mëparshme të Apple, do të jetë e mundimshme. Nuk do të mund të çaktivizosh Find My iPad ose të rivendosësh pajisjen në fabrikë, derisa të futësh fjalëkalimin e duhur.
Kontakti me përdoruesit e mëparshëm do të jetë mënyra më e lehtë, përveç kësaj, ju mund ta hiqni vetë bllokimin e aktivizimit të iPad.
Hiq bllokimin e aktivizimit të iPad

Gjeni metodën më të mirë për të hequr bllokimin e aktivizimit të iPad
Përpara kësaj, përgjigjuni pyetjeve më poshtë për të analizuar situatat tuaja, në mënyrë që të merrni metodën më të mirë dhe të rregulloni drejtpërdrejt problemin:
1. A e dini Apple ID?
Nëse Apple ID e lidhur me kyçjen e aktivizimit është një nga Apple ID-të që keni përdorur së fundi, mund të jeni në gjendje të rivendosni fjalëkalimin e Apple ID dhe hiqni Find My iPad Activation Lock.
2. A keni krijuar iPad?
iPad mund të përdoret normalisht nëse është konfiguruar, përpiquni të zhbllokoni ekranin dhe shikoni një video. Nëse funksionon, kjo do të thotë se iPad juaj është konfiguruar. Atëherë mund të provoni hiqni drejtpërdrejt ID-në e Apple me Zhbllokuesin e iPad.
Supozoni se përgjigja për të dyja pyetjet është negative, atëherë mundeni akoma anashkaloni bllokimin e aktivizimit pa përdoruesin e mëparshëm.
3. A mund ta vërtetoni blerjen e iPad-it tuaj?
Nëse ruani ende dëshmitë e blerjes së iPad, kontaktoni Mbështetje nga Apple, mund të jetë në gjendje t'ju ndihmojë të anashkaloni bllokimin e aktivizimit.

Përmbajtje​

Back
Lartë