• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

10 aplikacionet më të preferuara të përdoruesve të iPhone

Alb

Anetar i ri
ANETAR ✓
LV
0

Rreth 78 milionë shkarkime u regjistruan nga AppStore për 10 aplikacionet më të preferuara për përdoruesit e iPhone gjatë qershorit.

Priori Data shkruan se lista kryesohet nga Hole.io me 12.3 milion shkarkime.

Një tjetër lojë mban vendin e dytë, Helix Jump me 12.21 milion shkarkime.

Në tre vendet e radhës, përkatësisht atë të tretë, të katërt dhe të pestë, renditen aplikacionet më popullore të smartphone, WhatsApp, Messenger dhe Facebook me 9.72 milion, 7.76 milion dhe 7.34 milion shkarkime.

Pjesa tjetër zihet nga lojëra që variojnë nga 5.25 milion shkarkime në 6.27 milion shkarkime.

The post 10 aplikacionet më të preferuara të përdoruesve të iPhone appeared first on Lajmi i Fundit.

Back
Lartë