• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Shpreh nje deshire!!

Me beson apo hic
Kete jave me mua do rric
Bej durim edhe fare pak
Se pastaj do ndrrosh dajak

Para syve duhet ta kesh
Sic jam une ti me zdo gjesh
Do bertasesh ma nderroni
Ke Qerosi prape me coni

Gjithsesi do jet shume vone
Ish kolegia do mket zone
Oce oce do me mbaj
Mbeshtet ke ballkoni saj.
po dhe ty kur te mar malli do me thush ku eshte ajo qe me linte te beja sic doja dhe pran ne mbremje ne krahet e saj me mbante e pse grosh pa piper me jepte. do me kerkosh po leshte e marikes ke per te gjet se nuk ka grua te thot lujti fene burro o ne dark eja ne shtepi.do ngelsha me dur ne xhepa se rroga ka me te ik neper cepa sushi .ke me me qa me ze po nuk ke per te me gjet ne asnje.do plasesh nga inati por do thush ahhhh cfare bera une gomari?????????

Sikur ta dije...qe thell jam nje lepurushe sjm e eger !!!!
Inshalla e kupto

ti coj dikujt nje lule orkidea qe ja lashe dikujt porosi por sic duket nuk e ka vene ujin ne zjarr fare e nuk ja ka cuar

Back
Lartë