• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Posta...

Mbaj mend kur isha i vogel per vitin e ri dergoja kartolina me poste te afermve. Nder te tjera shkruaja "Bakllavaja flete-flete, a do vish a ta ha vete"?! Ça eksperience!???
Unë e shkruaja kështu:
Bakllavaja fletë - fletë
Gjeli detit po të pret
A do vish a ta ha vet.

Unë e shkruaja kështu:
Bakllavaja fletë - fletë
Gjeli detit po të pret
A do vish a ta ha vet.
Eeee shoqe sa te lumtur ishim kur vinin festat, gezim e gjalleri, plot me njerez! Sot tavolinat plot e zemrat bosh??

un per cunat do organizoj i fest speciale ,me balerina nga e gjith bota ... a jeni dakord e cuna ? se e kom besdi me u mor me dhurata tvogla :p
Po ik e shok shif nai njale per vete se sdim ku ti cojm ijer me
Te majten ijer me te djathten na ka zon dora lesh ?

Po ik e shok shif nai njale per vete se sdim ku ti cojm ijer me
Te majten ijer me te djathten na ka zon dora lesh ?
ahhhh .. gabimmm .. un pervete e kam dore te bute si mendafsh ... perdorni krem er burr se sju gje gjo :p

ahhhh .. gabimmm .. un pervete e kam dore te bute si mendafsh ... perdorni krem er burr se sju gje gjo :p
Ok bjeri ato modelet bkeri po ste than na o llaqi lekwt mrapsh vetem te ikim ne ku na ke sjell kshu ?????

Back
Lartë