Ateher mbaronte loja merrja flamurin e kuq e hyja tek kulla, tani se di se kan ndryshu esht me e gjat loja?Ore ca ndodh pasi e vret kucedren se une nuk e kam vra kurr ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ateher mbaronte loja merrja flamurin e kuq e hyja tek kulla, tani se di se kan ndryshu esht me e gjat loja?Ore ca ndodh pasi e vret kucedren se une nuk e kam vra kurr ?
Po pra futesh te kulla me priceshen kete e diAteher mbaronte loja merrja flamurin e kuq e hyja tek kulla, tani se di se kan ndryshu esht me e gjat loja?
Aaaaaa luixhi dmth pastaj ?Aty ne kulle plasin fishekzjarre.![]()
Aty smbaj me mend ca ndodh?Po pra futesh te kulla me priceshen kete e di
Pot aty brenda ne kull ???
u fik drita hahahahahaAty smbaj me mend ca ndodh?
Mke kujtu nonen e katunit ?????kete
mu me kujton shkopin qe kam honger se e kam derdh doja me e be e une si gjyshja e derdha krejt ???e me pas nuk i afrohesha meMke kujtu nonen e katunit ?????
Kjo është moderne
o zot sa e duaa tani ketr hahah ajo aroma e drurit te djegur geshtenjat siper sobes tymi e mami qe bertisteee juuu nuk jenii njerezzz e bet tym krejt venin????
Po qe kan pas nje tub rretheqark ???Kjo është moderne
Kanë qenë ca tjera
Ket e kisha harruar fareKësaj i kam pi vajgurin natën, pa dashje, me ditë në spital?View attachment 68665
Shyqyr te ka tujt zotiKësaj i kam pi vajgurin natën, pa dashje, me ditë në spital?View attachment 68665
Po e mbaj men kjo bonte me dhum drit se poci ???
Po nrm. I kishim dritat nul. Erresire?Po e mbaj men kjo bonte me dhum drit se poci ???