Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ku je ti??mke harru fare☹?Pune. Pak stervitje. Dhe nje vizit ne tualet ku gjithmon perdor librat e Elena Kocaqit si leter higjenike.
?ajo lmajmunja?
???lali?Majmunet jane te mire... me fal qe s'te thash 'me ke munguar'!
![]()
???lali?
E ku mke harru kto dit??
???waaaaa ec t hug?se mbone mishinTe kam fshehur thelle ne shpirt dhe te kam kycur aty qe te te mbaj larg ujqerve te forumit...
???waaaaa ec t hug?se mbone mishin
Me kokrra?
??????Nuk me perqafon dot sepse te kam perqafuar une aq fort sa ti nuk i leviz dot krahet. Je me fat qe mund te marresh fryme - aq fort!
Po boja shaka prz une nuk hy chat por jam si 10 grisme pasagjer edhe hyna ijer por dola se nuk shtyhet me fol me veten ?O bela je n terezi przz
Sikur keni qen ktu me mu
E kam nik 24 or ec shihe bej seen kur kam hy?
Edhe ti aa??Sot kam bo vrime ne uje ?
Po tpash ty thash pse mos ta boja dhe un 1 sa e nisa ne fakt ?Edhe ti aa??
Un do e kem ba m tmadhe se jam qe nmgjes?
Eh ti paske pun pra akoma?Po tpash ty thash pse mos ta boja dhe un 1 sa e nisa ne fakt ?
Hahahahahaha sa kam qesh me komentin tat sinqerisht ?
Sod me ket vrimen ma heq trurin spo kuptoj qar taman beteh fjala spo e kap thelbin hmmmmmEh ti paske pun pra akoma?
Do i masim ne mjes neser?
Nuk quhet me punu ne darke mbas 12 ???Eh ti paske pun pra akoma?
Do i masim ne mjes neser?
Vrime ne uje esht qe ske bo asigjo gjate dites thjesht ke nejt kot gjith diten sje mor me asnji pune pak a shum dhe thuhet grope ne uje ?Sod me ket vrimen ma heq trurin spo kuptoj qar taman beteh fjala spo e kap thelbin hmmmmm
"Vrime ne uje" esht shprehjeSod me ket vrimen ma heq trurin spo kuptoj qar taman beteh fjala spo e kap thelbin hmmmmm