• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Lotët e fundit që derdhët ....kur...edhe për kë...?!

po me thua ne menyre indirekte qe jam i ndjeshem dhe njeri i mire?

apo qan dhe i keqi?
Un nuk te njoh aq shum per te dit dhe zemren tende ,ate e din vet ty,,☺

e thash ne pergjithsi qe thojn edhe ata qe ne nuk qajm,,ndoshta jo me lot por me zemer po:)

• Pëlqej
Reactions: .
Mbrem dhe qajta nga mungesa e madhe qe kam per Mamin tim te ndjer thojn koha sheron plaget jo koha shto plaget ???

Qajm shpesh,Sa delikate e sensitive jemi ne femrat o zot? por aq sa sensitive aq dhe te forta jemi.

Lot te nxehte qe dilnin prej shpirtit?
Disa njerezve duhet tu qendrojme larg per te miren tone.
Por pikerisht atehere e kupton se sa jet i ke pas?

Para 5 vitesh per nonen time ! Ka qen njeriu qe un e kam pas dash me shum se cdo gjo ne bote ! ??

• Pëlqej
Reactions: .
Back
Lartë