• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Ju intereson dashuria e nji djali/vajze te varfer..?!

Anabela

____??____LarGuaR____?
Kontributor
LV
0

Do te dashuroheshit me nji djal/vajze te verfer???

Personalisht mendoj se:
Ndjenjat nuk frenohen,ndalohen.
Nese do te me ndodhte te dashurohesha me nji djal te varfer,mendoj se nuk do ti ndrydhja ndjenjat.
Dashuria nuk njeh fe.
Dashuria nuk njeh mosh.
Dashuria nuk njeh barazim.
Dashuria nuk njeh ekonomi,etj......
Ajo qw ndodh,ndodh se ndalojme dot.
Duke qen se: Un jam tip feer nuk do me interesonte gjendja financiare e personit por,ajo qe ka rendesi eshte shpirti i tij,
Sinqeriteti,besimi.
Cdo gje vihet avash,avash nga te dyja palet.
Rendesi ka dashuria e paster dhe pa kushte.
Ju si mendoni.??

Jam kundra dashurise me te varfer :oops:

Une i vorfer
ajo e vorfer

s'ka psiqiatri qe na merr persiper :rolleyes:

Apo e keni materialisht ju

se jeni te djallezuar per keto monedhat
atje u rri mendja gjith diten.

Ma sqaroni. ;)

Teme shum e bukur, komplimente!
Por sic shkruan edhe strategu siper eshte paksa e veshtire... Une mendoj se fjalet e idete i merr era per mentalitetin tone te vockel shqiptar...?

Jam kundra dashurise me te varfer :oops:

Une i vorfer
ajo e vorfer

s'ka psiqiatri qe na merr persiper :rolleyes:

Apo e keni materialisht ju

se jeni te djallezuar per keto monedhat
atje u rri mendja gjith diten.

Ma sqaroni. ;)
Kjo varet nga individi:
Sjan te gjithe te interesuar pas monedhava.
Por sinqerisht ka dhe nga ato persona qe:
Qe me teper vleresojne nje dashuri te paster ,pa kushte ne vend te lekut dhe te mos qenit i/e lumtur.??

Teme shum e bukur, komplimente!
Por sic shkruan edhe strategu siper eshte paksa e veshtire... Une mendoj se fjalet e idete i merr era per mentalitetin tone te vockel shqiptar...?
Ka @Mr. A ka shume dhe nga ata qe e vleresojne dashurine.

Kjo varet nga individi:
Sjan te gjithe te interesuar pas monedhava.
Por sinqerisht ka dhe nga ato persona qe:
Qe me teper vleresojne nje dashuri te paster ,pa kushte ne vend te lekut dhe te mos qenit i/e lumtur.??
Anabela nuk eshte puna monedhash vetem...sidomos per gjinine femerore e cila gjithmonë kerkon te llogarisë te ardhmen. Nese po thua per dashurinë e dy adoleshentë eshte nje gje e tjeter gje per dy persona te rritur ?. Think about

Edhe jam edhe sjam...
Dashuria mund te jete shume e madhe mund ta shijosh ca kohe por vjen nje moment qe duhet edhe ana ekonomike per shume arsye..
Ne te shumten e rasteve qiftet per ket arsye ndahen dhunohen etj etj...
Spo them te jete i pasur por dicka normale qe edhe jeta te jete me leht per te dy...

Edhe jam edhe sjam...
Dashuria mund te jete shume e madhe mund ta shijosh ca kohe por vjen nje moment qe duhet edhe ana ekonomike per shume arsye..
Spo them te jete i pasur por dicka normale qe edhe jeta te jete me leht per te dy...
Dhe ti e ngatërron q me ç me ?‍♀️

Varferia ska lidhje me lal nona baba jone fukarej kan qen sepse i till ishte sistemi edhe jo u kan dash po sdim sa vlllezer e motra kemi neper glob ?

Ja t'a bej nje pyetje.
Si mund ti bjeri ne sy nje djale i varfër nje vajze te pasur, qe pastaj ata te dashurohen etj etj...
Qe te dashurohesh: nuk do te thot te biesh ne sy.
Ate mund ta tregojne rrethanat,ngjarjet,dhe momemtin qe zoti e ka bo te mundur.

Qe te dashurohesh: nuk do te thot te biesh ne sy.
Ate mund ta tregojne rrethanat,ngjarjet,dhe momemtin qe zoti e ka bo te mundur.
Paksa e pavertet per rrethana shqiptare po mundohem te them...do ca shekuj per t'u qartesu ne kete drejtim. Plus qe po flasim per probabilitetin jo per i her ne hanxet

Edhe jam edhe sjam...
Zemra nese punoni te dy fort,ndodh qe forcohet lidhja ose edhe ekonomia. Ku i dihet? Ndoshta individi ka nevoj per keshilla gje qe se ka pas deri para se te njihte ty. Me shm mundesi me ndihmen tende psh: mund te arrij lart e me lart.

Paksa e pavertet per rrethana shqiptare po mundohem te them...do ca shekuj per t'u qartesu ne kete drejtim. Plus qe po flasim per probabilitetin jo per i her ne hanxet
Me fal pak lale.
Po te dashuroheshe ti me nje vajz te varfer:
Dhe ta merje vesh me pas,cdo boje do e lije ti??
Se po te mar ty shembull por e kam oer te gjithe.

Zemra nese punoni te dy fort,ndodh qe forcohet lidhja ose edhe ekonomia. Ku i dihet? Ndoshta individi ka nevoj per keshilla gje qe se ka pas deri para se te njihte ty. Me shm mundesi me ndihmen tende psh: mund te arrij lart e me lart.
Un po flas ne pergjithsi se un per vete ate kam bere cdo gje me forcen tone...
Por kjo varferia po lendon shume njerez shume femije....mund te thuash ne po flasim per dashurine, ne ate dashuri mund te vin edhe femije ku edhe kjo esht pika me e fort pse mos te jesh i varfer..?

Prit ta marr pak seriozisht tani. :rolleyes:

Te varfer ekonomikisht perben nje problem (por e keqja eshte kur s'kane dy kokrra ne maje) ;)

Ne ato anet e mia eshte nje histori e vertete
qe ne vitet 60 duhej nje cift
edhe shtepia e vajzes nuk degjonin e nuk degjonin
edhe e martojne me zor ne nje katund tjeter
e diten e dyte te marteses (e rremben djali qe ajo donte),edhe ndertojne nje kasolle me derrasa,se as ne shtepi nuk e coi tashme nusen e tij. )

Ajo thosh
te kem mire djaloshin tim,se s'perben asnje problem qe s'kemi ,se edhe nen rrezen e nje guri ne jetojme.:)
Fatmiresisht ishin puntore te gjalle te dy,edhe sot akoma gezojne shendet,edhe jane simbol i peripecise e dashurise,ME NJE FAMILJE TE GJERE edhe secilin te shohesh mire e me mire edhe ekonomikisht,por prinderit i mbajne ne ae stad qe ti kesh zili. :)

Tashme dicka s'shkon!

Kemi pare plot raste ekonomia eshte shkatrruesja nr e nje edhe arsyeja kryesore qe ciftet kane ne shpallje divorcesh. :)
Jane jo te pakta nr i tyre.
Mendoj qe nqs njeriu di te krijoje e te kete vullnet per pune(varferia i ka frike keto dy arsye)
por duhet ti ngjaje situata,jo derr ne thes,sepse mbaron shpejt ajo esenca e dashurise nqs nuk rigjeneron arsyet per ta forcuar. :)

Back
Lartë