Nje njeri me emrin zorro se njef tiMire faleminderit.
Perse?!
Kush ti beri mankthet qe ne gjume te mos flije e qet.
?????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nje njeri me emrin zorro se njef tiMire faleminderit.
Perse?!
Kush ti beri mankthet qe ne gjume te mos flije e qet.
?????
Nje njeri me emrin zorro se njef ti![]()
Poooo fiksss por ai nuk mburrej.....kurse ky zorro i forumit tone ncncncncnZorro eshte ai kampioni me shpat qe i mundi piratet apo jo ???
O shala ime bukur si ma bone gjuminOra 10 ti thu a ka njerez zgjuar? Jemi klase puntore ne zgjohemi heret ???
Do te thot qenka gjumash si del dot gjumi ????Poooo fiksss por ai nuk mburrej.....kurse ky zorro i forumit tone ncncncncnedhe gishtat i ka mendjemdhenj ??
Hahahah shalen ty ku ta kesh. Si engjell kam fjete mrame.prek dicka per syrin e keqO shala ime bukur si ma bone gjumin
Haaahahah pa meraj e preka ????mm sa mir lumsi ti un si roje hahahaha der 3 e 30Hahahah shalen ty ku ta kesh. Si engjell kam fjete mrame.prek dicka per syrin e keq
Wow wow qenka princ pa keshtjell ???Ahhahhahaha aiiii edhe gjum kur fle fle si mbretpo harron qe ska as kal as keshtjell
![]()
Pse tani e more vesh ti qe jemi forum bossash vipash mreter e mretnesha ???(te gjithe pamuku)Wow wow qenka princ pa keshtjell ???
Te gjithe jeni mbreter dhe mbreteresha por ju duhet nje kalores me kuror qe ju qeveris mos ta humbni kontrollin. ???Pse tani e more vesh ti qe jemi forum bossash vipash mreter e mretnesha ???(te gjithe pamuku)
Une nuk pranoj.jam vet shtet per qef tem..✌✌✌Te gjithe jeni mbreter dhe mbreteresha por ju duhet nje kalores me kuror qe ju qeveris mos ta humbni kontrollin. ???
Ncuqq as ka shans ???Mendimi yt eshte te mos pranosh por passaporten e merr nga une eee???
Vere ne prove tani xDNcuqq as ka shans ???