• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Mendimi juaj Cfar karakteresh ndodhen përgjithësisht në kët chat ?

"kujt ti djegi, le ta mbaj..."

Hiq një pjesë shum po shum të vogël
Pjesa dërrmuese ktu, sidomos "femrat", janë "ungjill i mbuluar", arrogante dhe hipokrite...
Spo komentojnse po me djek:
Por me cudit fakti qe cne kte mendim aw me teper ti.????
Tema:
Smund ta percaktojme tamom ne se cfare karakteresh ka ketu:
Kjo varet ne varesi te individit,ose ne baz te bisedes qe bon me to.
Por mendoj se ketu nuk japin 100% te karakterit te tyre kjo as qe diskutohet,por mendoj se ka karaktere te ndryshme.

"kujt ti djegi, le ta mbaj..."

Hiq një pjesë shum po shum të vogël
Pjesa dërrmuese ktu, sidomos "femrat", janë "ungjill i mbuluar", arrogante dhe hipokrite...
Po na cudit e sis
Se dim ca karakterash ka ktu aq sa njoh e kam fol tamon me duken

Une vec kte do ta lidhja,që kur erdha kt nga femrat ishin vec dy qe me uruan mireseardhje,kurse pash ni dit qe kishte ardh nje djal i ri ktej edhe ishin gjujt femrat ktu si mas mjaltit ?tani them une mos po dalin gocat 75 t’martume ?
Edhe kjo ka munsi ???

Une vec kte do ta lidhja,që kur erdha kt nga femrat ishin vec dy qe me uruan mireseardhje,kurse pash ni dit qe kishte ardh nje djal i ri ktej edhe ishin gjujt femrat ktu si mas mjaltit ?tani them une mos po dalin gocat 75 t’martume ?
Shpirt un kam uru ❤

Ejjjj se kuptOj cfare problemi perben e martume apo e pamartume.
Pse kapeni vetem pas gocave!!
Thua cunat jan beqare?
Per mendimin tim ska lidhje se si eshte individi.
Cdo njeri mund te hyj per shume arsye ketu,
Si per me kalu pak min,me heq merzitjen,me komuniku ne grup shoqeror.
Ska lidhje se si eshte:
Thua kena hy me kerku burr,gru ketu??
Apo ky format eshte vetem per beqaret.
@Strong^Girl se kom me ty rrushi,por kam verejtur qe e kan thene e shume te tjere.

Ejjjj se kuptOj cfare problemi perben e martume apo e pamartume.
Pse kapeni vetem pas gocave!!
Thua cunat jan beqare?
Per mendimin tim ska lidhje se si eshte individi.
Cdo njeri mund te hyj per shume arsye ketu,
Si per me kalu pak min,me heq merzitjen,me komuniku ne grup shoqeror.
Ska lidhje se si eshte:
Thua kena hy me kerku burr,gru ketu??
Un pershembull heq merzin kaloj kohe shaka shum gjera

Nuk po na djeg postimi,por jo tgjith femrat e chatit apo tforumit jqne te shtirura.
Atehere tipat e chatit.
-Tipi/ja që u flet tgjithve në main,i pershendet ne postime por nuk flet me asnje ne privat.
-Tipi/ja qe nuk flet me njeri,me shum futet si vizitore (Guest94) e nuk deshiron ta njoh askush.
-Tipi/ja qe ne forum te bejn si shoqe/shok por kur te shajn ne main e chatit,qeshin si skuthe.
-Tipi qe te shkruan ate mesazhin(ka ndonje mami hot).
Sidomos kto te fundit,kto tzgjasin jeten ???.
(Sa per postimin tend,nuk mund tgjykosh gjinin per faj te nje individi te caktuar.

1. Të japësh një mendim i mir apo i keq qoft ai, nuk bën paragjykim apo gjykim, un nuk preka individ të caktuar,
  2. Zhgënjimi është pjes e jetës, por njerzit që citova më lart nuk më zhgënjejn aspak
  3. Më vjen keq që askush nuk u fokusua tek tema, por tek deklarata ime e qëllimshme dhe e sinqert, e cila me sa duket paska hap shum polemika ktu
  4. Shpresoj që të paktën deklarata ime për pjesën dërrmuese ktu, të reflektoj sa do pak tek ta , pozitivisht
Etj etj...

Back
Lartë