Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
PËRSHËNDETJE VIZITOR!
Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
PËRSHËNDETJE VIZITOR!
Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës.
Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.
?????????????????
O zoooot sa romantik qe je.
Tema:
I thash sa her te shoh ty humbas ne mjergullen e mendimeve te mia.
Me tha:
Epo ti je fati im me re prej qielli ne duart e mia te brishta.??????
Me tha keto me lart.????
I thash: Ehhhhh mo @Passion eshte me e pakta kjo qe mund te shohesh e te tregon pamja ime.
Por brenda meje zien gjaku si vullkan,zemra me dridhet,syt sme shohin tjeter,vetem vezullimin e shikimit tend. Prekja e duarve te tua me shkrin ne akullin e ftohte. ???
I thashe:-Sa here shikoj veten ne pasqyre,me shfaqet nje pjese e jotja ne fytyren time.
Me tha:-Je shpirti im binjak,por sa keq qe shpirtrat binjak nuk perfundojne bashke.
Kam deshire te te degjoj c'do gje e folur nga ti,por me lejo te them une me pare dicka.
Modestine ma hiq te lutem mu pergjigj si urdher,sepse e di si me vjen ?
Me shtangin keto pergigje,edhe me humbet filli ku desha te nis biseden,por e lexova ne sy qe e solli ate term ne fjali,per te thyer akullin,edhe te behej me kofidencial biseda.
Harrova c'desha te them i thash,sepse humba toruan nga ajo qe the (E di si me vjen ).
E si te vjen , i thash,sepse tani kam deshire te te degjoj ty.
Me tha me vjen te them se dua nje nga ata hugsat e ngrohte.
Kjo faqe përdor cookie për të ndihmuar në personalizimin e përmbajtjes, për të përshtatur përvojën tuaj dhe për t'ju mbajtur të regjistruar nëse regjistroheni.
Duke vazhduar përdorimin e kësaj faqe, ju jeni duke pranuar përdorimin tonë të cookies.