Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ore shqiptaret vdesin per diktaturen![]()
Ti vertet s'kupton apo ben sikur s'kupton?!
Nuk urrejm diktaturen, por diktatorin - secili e do te jete nga lagja e vet... ?
Ku mar vesht un nga kto ore ????@Pinki hap nje emision politik na fto ne ?
Ky so diktator i cop shurrs o asigjo mo shumTi vertet s'kupton apo ben sikur s'kupton?!
Nuk urrejm diktaturen, por diktatorin - secili e do te jete nga lagja e vet... ?
Per sa kohe une do jem shurrs, ti do ngelesh qyrrsKy so diktator i cop shurrs o asigjo mo shum
Po stpelqeu shko lepihu anej ku po lepihesh se spo i ha fort njeriu per paragjykimet e tuaca i keni kto krahasime kshu re aman...............
Pa dashje më ka vu besoj se unë.jam popull i thjeshtë e madje kam hequr dorë dhe nga votimetPo @Dorina .. c’don aty ? Duhet pastruar kjo nje here si fillim nga rrjeti .... se na ka dalur para si mburoje , e perfitojne edhe k’to harbutet e tjere .?
Pa dashje më ka vu besoj se unë.jam popull i thjeshtë e madje kam hequr dorë dhe nga votimet?
?
@Zana cfare do propozoje ti?
Une do doja te isha minister i jashtem me mardheniet me publikun ???
Nje me pak mer pastaj ???Rri aman se jane disa me bicaqe neper duar, po na presin damaret pastaj![]()