• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Dhuna ndaj grave.

Eshte dobsi ndaj mashkullit mendoj une se sado te perdoresh dhune po desh me ta bo ta bon femna domin ? une jam i mendimit futini nai gjo tjeter femnave percev dajakut edhe ju rrin kreko ? ( po flas per femra jo per insekte ? )

Nje nder shkaqet eshte xhelozia,qofte nga ana e mashkullit apo edhe e femres.
Thashethemet po ashtu.
Ndikon edhe tradhetia.
Varferia,mungesa edukative,
Edhe pse po vjen 2020 femrat po dhunohen,perdhunohen madje edhe vriten.

Per mendimin tim ne pergjithesi gjendja e dobet financiare dhe ambienti/mentaliteti qe I rrethon .

Jena rrit me kanun 3 kanuni thot dajaku ka dal prej xheneti per femren e gomarin :p

Back
Lartë