• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Verë Hesapi!!

Frank

Banned.
Banned
LV
0

Meqë është kohë vere dhe plazhi do doja të diskutonim për diçka shumë esenciale.
Cili është pozicioni juaj i preferuar?
Në shezllon, kur jeni në plazh!?

Heu..si mjaftojne germat teorike por i dashka praktike..
Jam ne dileme ca lloj self-i te bej:p:p:D:D

Nëse i përmbahem asaj që ke kuptuar ti i bie të them: Mirë do ishte të ishim më praktikë sepse i shkon pas teorise 6 muaj dhe kur sheh në fund që të del një derr praktike me musteqe si të Xha Sulos!.
Por meqë e ke kuptuar gabim spo flas fare! :p

Une kam te drejte ta kuptoj si te dua:p:p
Pse behesh kaq emocional??
Une e di qe xha sulo ska ketu por as gigi hadid:D

Emocional!!?? Unëëë!!??
Përfundimisht nuk më kupton! :p
Hagahahahaa a thua valle?? Kaq siguro je?? Nese mendon kshuu aq me mire sepse sjam e etiketuar ne ato leshverdhat te zeza:D:D:D:D:D

Uaaaaaaaaaaaaaaaa ma spostuan temën!!!
Mëndjen ke pozicionet, ju fshiftë mortja lol
Ju thashë mos e keqkuptoni temën!! :p

Back
Lartë