Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mire e ke ti, me mire te jetosh me majmuna se me disa lloj njerzishPse c kan majmunatcke me majmunat e shkret
![]()
Normal sidomos me ndonje majmun sexy si muaMire e ke ti, me mire te jetosh me majmuna se me disa lloj njerzish![]()
Kte nuk e di uneNormal sidomos me ndonje majmun sexy si mua![]()
Te bej dhurat nje qenushKte nuk e di une
Thjesht di qe dua shum kafshet cdo dite e me shum![]()
Ashtu duhet te jet uuuu aaaaa uuuuu aaaKte nuk e di une
Thjesht di qe dua shum kafshet cdo dite e me shum![]()
Jo se ka qenush nje majmun i nevojitet tashiTe bej dhurat nje qenush![]()
Uuu eenjtshAshtu duhet te jet uuuu aaaaa uuuuu aaa![]()
PoTe bej dhurat nje qenush![]()
Majmunin e shikon te kopshti zoologjik sa here qe eshte kuriozeJo se ka qenush nje majmun i nevojitet tashi![]()
Jam enjturUuu eenjtsh
Eshte larg kopeshti zoologjik eshte tjeter menyr ta kesh ne shpi tjeter ta shofesh edhe mos ta prekesh dotMajmunin e shikon te kopshti zoologjik sa here qe eshte kurioze![]()
do te thuash qe del vullnetar per ti gjetur nje majmun rrac shimbazeje apo???Eshte larg kopeshti zoologjik eshte tjeter menyr ta kesh ne shpi tjeter ta shofesh edhe mos ta prekesh dot![]()
Varet ndoshta edhe ndonje gorrilla ose orangutangdo te thuash qe del vullnetar per ti gjetur nje majmun rrac shimbazeje apo???
Pa te mos e lereVaret ndoshta edhe ndonje gorrilla ose orangutang![]()
NUk dua jo, jam mire me qenushin timVaret ndoshta edhe ndonje gorrilla ose orangutang![]()
Po deshe m po sdeshe te bej dhurat nje peshkaqen mbaje ne akuariumNUk dua jo, jam mire me qenushin tim![]()
JO se me kafshonPo deshe m po sdeshe te bej dhurat nje peshkaqen mbaje ne akuarium![]()