Po cke që qahesh pra ?Un trri gjith diten se gjej dot
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po cke që qahesh pra ?Un trri gjith diten se gjej dot
Ku e di ti? Une them qe ti gaboveJo jo ti gabove e para
Llaf e ke ee . Ja perher do t pershendes deri kur tme thuash " kemi gjell me patate kuksi " ?Shyqyr qe i ra dikujt men per mua ?
Po qan hallin tim ti tani? ?Po cke që qahesh pra ?
Kush ësht Kiara dhe kush Luizi ktu??????Luizi me kiaren ?
Po boni sevap per ne t pa ngopmit t vobekt pra mo ?Ehaaa keshtu virtualisht jemi ngop
Mos qaj m qafsh, e ktheja zemren pas atij/asaj qe js ke grabisur ?Do i them Calimero do drejtesi!
Shtrigeee ?Kush ësht Kiara dhe kush Luizi ktu??????
Ose ja kan dhuruarMos qaj m qafsh, e ktheja zemren pas atij/asaj qe js ke grabisur ?
1 dreq e merr vesh por gjithsesi foto jote e profilit shume e embel ?Ose ja kan dhuruar
Nese eshte keshtu, ai/ajo qe ja ka dhuruar do ofendohesh teper nese i kthehesh ajo cfare ka dhen me djeni te plot ?
Dreqin lere ne gjume mos e zgjo1 dreq e merr vesh por gjithsesi foto jote e profilit shume e embel ?
Të mungon peci shtrigë ????Shtrigeee ?
Ne menyre te improvizuar eshte zemra ime mojMos qaj m qafsh, e ktheja zemren pas atij/asaj qe js ke grabisur ?
Ti fshin shoku ?Ne menyre te improvizuar eshte zemra ime moj. ... por te premtoj qe momentin qe do i fshije kto lot, do jem feniks qe sdo gjunjezohem kurr me
?
Jok ?Të mungon peci shtrigë ????
Po s'na dalin hallet tona,do qajmë dhe të bashkëforumistëve ?Po qan hallin tim ti tani? ?