• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Parfume meshkujsh

Un se them se me rob shpaje du tjem nder te paktit ne shqipri qe e perdorin sic mkan thon dhe ndyqan ?
Vetem nje parfum eshte i rrall ne Alb te cilin nuk e gjej dot kudo qe kam pyetur dhe kerkuar.
Dhe nje personi qe ja ndjeva ate arome e pyeta ku e ka gjetur dhe te me thoshte emrin ai se dinte per vete,ngriti supet dhe tha sja di shume rendesin dhe as emrin ?

Vetem nje parfum eshte i rrall ne Alb te cilin nuk e gjej dot kudo qe kam pyetur dhe kerkuar.
Dhe nje personi qe ja ndjeva ate arome e pyeta ku e ka gjetur dhe te me thoshte emrin ai se dinte per vete,ngriti supet dhe tha sja di shume rendesin dhe as emrin ?
As ky qe kam un e kam porosit ne greqi se ktu ska, por di t them qe o si magnet kush e ndjen aromen robt mven ene ne siklet se un si skilipec dhe tbon tme hash fare c arom ka ?

As ky qe kam un e kam porosit ne greqi se ktu ska, por di t them qe o si magnet kush e ndjen aromen robt mven ene ne siklet se un si skilipec dhe tbon tme hash fare c arom ka ?
Qite ta shikojm cik se na bene kurioze tani ?

Kete e kisha dhe une, por nje dite me ra nga dora dhe u thye, u be cope. U mbush dyshemeja e banjes me copa te vogla xhami. Nuk e prisja qe nje shishe kaq e vogel dhe e trashe te thyhej aq lehte. Ka arome te mire dhe ka shume njerez qe e perdorin, por une nuk e bleva me, mendova ta nderroja dhe te provoja te tjere.

Kete e kisha dhe une, por nje dite me ra nga dora dhe u thye, u be cope. U mbush dyshemeja e banjes me copa te vogla xhami. Nuk e prisja qe nje shishe kaq e vogel dhe e trashe te thyhej aq lehte. Ka arome te mire dhe ka shume njerez qe e perdorin, por une nuk e bleva me, mendova ta nderroja dhe te provoja te tjere.
Cilen nga kto dyja?

Me ka ndodhur disa here qe shkembehem ne rruge me disa meshkuj qe hedhin 1- tone parfumi....nice deri ketu,por nje pyetje kam?
Pse disa prej tyre zgjedhin parfum qe ngjason me ilac mizash kete hala nuk e kam kuptuar?
Ja na tregoni pak ju cunat e forumit aromen qe perdorni?
Ndërsa unë se kam kuptuar tek gocat këtë gjë ?

Back
Lartë