Ku do e lejm???@Moza eja ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ku do e lejm???@Moza eja ??
Rri bre mos kalo dete e oqeane kot pa lidhjr .max deri ktu ja vlen ??Në Hamerikë ??
Të vi në Lëndën dmth ?Rri bre mos kalo dete e oqeane kot pa lidhjr .max deri ktu ja vlen ??
Kemi prit gjith ato vllaznit tone te kosoves e spo tpresim ty ?Të vi në Lëndën dmth ?
Të vij me gomone apo kamion,si është më kollaj??Kemi prit gjith ato vllaznit tone te kosoves e spo tpresim ty ?
Eshte bo londra si tirona ?Të vi në Lëndën dmth ?
Asht bo tirona si londra thuaj, po vec nga cmimet ?Eshte bo londra si tirona ?
Dy hapa larg posi ?Eshte bo londra si tirona ?
Mos e pyet moj motërAsht bo tirona si londra thuaj, po vec nga cmimet ?
Pasha zotin mka ik truni ket vit, cdo gja 30% ma shtrejt se ktu.Mos e pyet moj motër
Sje per gomone ae tmerr era ??Të vij me gomone apo kamion,si është më kollaj??
Duke bo nga dy punë,duke u shtrëngu,hajt mo ?Pasha zotin mka ik truni ket vit, cdo gja 30% ma shtrejt se ktu.
Si ja dilni? ?
Po si të vij pa letra ?Sje per gomone ae tmerr era ??
Me mir me aloplan ?
Sikur me shku nga vora ne zog te zi ?Dy hapa larg posi ?
I perballojn shqiptaret jena kocke e fort ne ?Asht bo tirona si londra thuaj, po vec nga cmimet ?
Sinqerisht edhe ktu a veshtire, po atje asht tragjike.Duke bo nga dy punë,duke u shtrëngu,hajt mo ?
Me lista te dyqani a qysh? ?I perballojn shqiptaret jena kocke e fort ne ?
Se di vlla re, maksimumi të tregu çam kam shku ?Sikur me shku nga vora ne zog te zi ?
Asnji ven nuk krahasohet me italine per asigjo ?
Ja marim @Claa Pashaporten ?Po si të vij pa letra ?