Mire shpirt.Përpiqu dhe pk
Ke ngrene dreke? Te te gatuaj ndonje gje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mire shpirt.Përpiqu dhe pk
Nuk më pëlqejnë meshkuj të nënshtruar ?Mire shpirt.
Mire cohu na sill nai birre e pastroje ene icik tavllen e duhanit.Nuk më pëlqejnë meshkuj të nënshtruar ?
Si perfundim sa ishin?3 vjeçar në Shqipëri + specializëm në Angli dy vjet jo se nuk njihej diploma por sepse ligjet ishin ndryshe. Por ndërkohë dhe mund të punoja sepse ishin çështje emigracioni dhe avokatët ishin shqiptar dhe kisha punë me mik familjar![]()
S’qënke mirë në matematikSi perfundim sa ishin?
3+x-2=a
a=?
Prandaj po pyes ?S’qënke mirë në matematik
Pa shaka sa vite ishin ghithsej qe tu desh te beheshe Avokate ne Londer? Jam Kurioz ta di. Flm paraprakisht.S’qënke mirë në matematik
Mendoj se është zgjedhje e jotja. Pastaj ç’rëndësi ka profesioni rëndësi ka që nuk je parazitPrandaj po pyes ?
Te isha mire sdo isha Murator.
Ne bejme Llogari me Kova dhe me Thase![]()
Po të thash pra. 3 vjeçari i Shqipërisë plus 2 vite në Angli specializim, dhe akoma s’kam mbaruar. Nuk është aq e lehtë. Unë jam ende asistente avokate.Pa shaka sa vite ishin ghithsej qe tu desh te beheshe Avokate ne Londer? Jam Kurioz ta di. Flm paraprakisht.
Abahahahha te raft picka tyMire shpirt.
Ok suksesePo të thash pra. 3 vjeçari i Shqipërisë plus 2 vite në Angli specializim, dhe akoma s’kam mbaruar. Nuk është aq e lehtë. Unë jam ende asistente avokate.
FaleminderitOk suksese
E shiko qe akoma nuk e dime „x“ kur ta dime „x“ dime dhe perfundimin?
Thuj nai llafe motres forumore per mua. ?Abahahahha te raft picka tysa i more behesh kur do
Kujt dorit ??Thuj nai llafe motres forumore per mua. ?
Pse ke bo nai moter tjeter ketu? ?Kujt dorit ??
Jo jo tpash duke ja lypur kukulles nga gjirokastra ????Pse ke bo nai moter tjeter ketu? ?