Edhe pse ka vend per debat, komplimente per durimin qe pate per te dhene nje kritike modeste dhe shtjellove mendim tend dukme qen sa me objektiv qe te mundje.Tak tak Hidrauliku ktu po jap nje koment...
1shi...shkrim i shkurter, i sakte .
Mesazhi mjaft i qarte pra gabimet rinore. Thjesht me erdhi pak si shume shkurt prisja te lexoja pak me shume por komplimenta gjithsesi
2shi i paqarte njejte si vete titulli dmth..
Munges e theksuar intonacioni me mire do ishte e shkruar proze se ne forme poezie.
3shi shkrim i gjate me nje mesazh te shkurter.
Cdokush do dote te ishte dhe njehere 10 vjeç larg stresit i te qenit i rritur .
I artikuluar bukur dhe mjaft qarte po nuk tregon asgje me shume se gjerat e zakonshme te festes te vitit te ri.
Ka disa krahasime interesante por ka nevoj per pak me shume ngjyre emocionale.
4tra shpreh ndienjen e fajit te largimit.
Nuk me pelqen fakti kur thot qe bere ti gabim qe nu ike e para.
Ti ke qendruar ke luftuar per ate qe do por jo cdo gje arrihet ndaj mos u ndje ne faj.
Menyra qe ka zgjedhur ta shpreh kete "vuajtje" qe cdo kush e kalon ne jete me duket disi e gabuar se shoh qe per kte fajson veç veten.
Me fjalite e fundit e ka rregulluar gjendjen.
Ajo qe ka rendesi eshte qe shkrimi perciell emocion.
5sa paraqet nje perditshmeri...
Shkrim monoton.
Nuk te jep shume interes.
6shta shikoj qe eshte shkrimi me i votuar.
Eshte nje shkrim kompakt ne fakt..
I drejtperdrejt ne ate cka do te percielli.
Deri diku nje shkrim motivues kundrejt "luftes" se thikes qe te vin drejtperdrejt dhe jo asaj qe kemi degjuar shume here mbas shpine.
Kjo e ben pak me intresant sepse nuk sjell nje riperseritje te besdishme.
7ta nje shkrim i cili larteson figuren femerore plot me klas ...nje fjale e riperseritur kjo..
Nuk jam kundra asaj cka ky shkrim perciell deri diku por ndonjehere nuk eshte mire te kerkosh dhe me shume se cduhet dhe ju femrat qe mendoni veç per vete kujtohuni qe egzistojne dhe meshkujt..dhe nuk jane me pak te rendesishem se ju se ai "engjelli qe ti mban ne krah nuk e ben me djallin".
8ta here ka rime here ska .
Nuk po e ndaj dot eshte poezi apo proze.
Gjithsesi mesazhin ka arritur ta perciell disi i cili ka te bej me mungesen e dikujt ose te paken kte kuptova une.
Ky eshte thjesht mendimi im.. per kto shkrime.
Une nuk e di kush i ka shkruar dhe do lutesha qe askush mos te marri asgje personale sepse une nuk jam ndonje ekspert thjesht dhash mendimin tim e ndoshta ia kam fut e kot.
Falemiderit