Si e ka pas emein çoçja moj pelë ?@Happyheart nxire cik kemben ?
Se kam pas nje shoqe qe me ngjan si ty por mos ke ndruar nick ? Mos je gje ajo zë ëmbla qe lozja ludo me @Marss ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Si e ka pas emein çoçja moj pelë ?@Happyheart nxire cik kemben ?
Se kam pas nje shoqe qe me ngjan si ty por mos ke ndruar nick ? Mos je gje ajo zë ëmbla qe lozja ludo me @Marss ??
Spo e kap dot për kë thua?
PoA ka bujrum
Si e ka pas emein çoçja moj pelë ?
Haahha se dij pz ka qen njera qe loznim bashk trishe ludo po se mbaj mend me S me duket i fillonte emri nje tipeSpo e kap dot për kë thua?
Kok fortën a kokshkurren
@STONE_HEAD ka qën por u bë kohë që spo vjen më kjoHaahha se dij pz ka qen njera qe loznim bashk trishe ludo po se mbaj mend me S me duket i fillonte emri nje tipe
Hugssssss @Marss ?![]()
Uuuu po @STONE_HEAD misss youuuu ?@STONE_HEAD ka qën por u bë kohë që spo vjen më kjo
Nuk vjen jo@STONE_HEAD ka qën por u bë kohë që spo vjen më kjo
SkëterrëTu i nez cigaren ksaj zonjes
View attachment 162054
Pooo
Nga jasht, se shpirtin e kam te verdh?Skëterrë
Pse pse pse pse pse pse ??Nuk vjen jo
??
HahahahhahaNga jasht, se shpirtin e kam te verdh?
NormalHahahahhaha
Zjarr ëëëëë
Se i thirri menjes?Pse pse pse pse pse pse ??
Jo kete jav nga fillimi vitit me kismetPër këtej nga un skishe gjë![]()
Un paçe do boj e paçe do haj se sme ka ngel dhom ne goj
Epo si ta them as vet se dij ? un mar më të mirën dhe kur pësoj keq prap mar më të mirën. Mjafto te dish te rrish mir kudo me dinjitet dhe sic thua ti te mesosh nga gabimet . Un psh te me pyesesh pse rri ti ketu apo te me thoje mua me jep nje mendim a te iki ? Do te thoja jooo apsolutisht jo mos ik se ti di te rrish kudo ?Un paçe do boj e paçe do haj se sme ka ngel dhom ne goj
Po ju rinin se kuptoj pse jeni ktu?