Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ku tdush ti vec a ke lek un aty jam?Hajde habibi @Jana por jo ne dubai,eshte pisa atje ?
Do futemi ne borxhe u pa puna ?Ku tdush ti vec a ke lek un aty jam?
Sot shum rrall ka njerez qe japin borxhe zemra, aq shum jan keqperdor saqe me ka humb besimi, e di se e kishe me shaka por un thjesht e lidha me nje realitet te hidhur, ti si mendon rreth ksaj?Do futemi ne borxhe u pa puna ?
Eshte shume e vertet qe ka shume persona qe e keqperdorin besimi dhe po ashtu shume te tjere nevojtar real por te pa ndihmuar shkaku i atyre keqperdoruesve.Sot shum rrall ka njerez qe japin borxhe zemra, aq shum jan keqperdor saqe me ka humb besimi, e di se e kishe me shaka por un thjesht e lidha me nje realitet te hidhur, ti si mendon rreth ksaj?
E vertet kjo por gjithashtu e vertet o se gjithmon do ket njerez nevojtar qe do e shtrin doren,po flas nga ata te sprovuarit jo per ata keqperdoruesitEshte shume e vertet qe ka shume persona qe e keqperdorin besimi dhe po ashtu shume te tjere nevojtar real por te pa ndihmuar shkaku i atyre keqperdoruesve.
Prandaj stop dembelizmit puno lufto mbijeto pa qen nevoja te shtrish doren.
Kurre nuk varferohesh duke ndihmuar nevojtarin jo dembelin.E vertet kjo por gjithashtu e vertet o se gjithmon do ket njerez nevojtar qe do e shtrin doren,po flas nga ata te sprovuarit jo per ata keqperdoruesit
Topi se lun ket qe the ??Kurre nuk varferohesh duke ndihmuar nevojtarin jo dembelin.
Sa pozitive qeke ,bravoHajde vishe shpirtin me buzeqeshje!
Rrofsh, @Totoo ..?Sa pozitive qeke ,bravo
Mbas te 40-tave une jam icik larg me i ven plus minus ??Hajde nderro dioptrine se spo shihke mire!?
Hajde de cna gjeti ?Mbas te 40-tave une jam icik larg me i ven plus minus ??
Ti i ke kap me duket ?Hajde de cna gjeti ?
Dioptrine e kam kap me 17 vjet .. te 40 do i ngjaje Homerit!??Ti i ke kap me duket ?