Pa fiore???Merre pass ,1234 e kam bo.?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa fiore???Merre pass ,1234 e kam bo.?
1234 pa fiore, si Digitalbi...?Pa fiore???
?1234 pa fiore, si Digitalbi...?
View attachment IMG_4643.MOVSdi as si mjelen?
Pupu
Eshte mbush plot me "buçe"?? Ai ke pa VIP-at/artistat qe bejne si lypsa?Kam 1 muaj qe kam fshi se me benin per te vlelle...Pupu
I cmeni robt ky tik toku
Une ne fakt e kam antisres pzEshte mbush plot me "buçe"?? Ai ke pa VIP-at/artistat qe bejne si lypsa?Kam 1 muaj qe kam fshi se me benin per te vlelle...
Fuq fuq fuq 5 vjet HoooohoooooPupu
I cmeni robt ky tik toku
Po sikur te nisi si nje njohje virtuale dhe te behet dicka me shume me kalimin e kohes?Normalisht qe jo nuk besoj ne dashuri virtuale.
Ne shoqeri po besoj.
Se di, sme ka ndodhur dicka e till.Po sikur te nisi si nje njohje virtuale dhe te behet dicka me shume me kalimin e kohes?
Parzote a te vjen marre me.pru ishtu marrinash itu?!!
Sa me ben te qesh?Parzote a te vjen marre me.pru ishtu marrinash itu?!!
Ty e tanve qe sjellin ishtu gjansh.
Pak ma kujdes me kta marrina.
Cica e nanes eshte gjeja me e mire ne kte botr, nese cica e nanes t’duket marrine shko hiqi ato tuat ?Parzote a te vjen marre me.pru ishtu marrinash itu?!!
Ty e tanve qe sjellin ishtu gjansh.
Pak ma kujdes me kta marrina.
Zotri i nderum, shikoje mire ne ça konteksti asht shfaq!Cica e nanes eshte gjeja me e mire ne kte botr, nese cica e nanes t’duket marrine shko hiqi ato tuat ?
Aman ça jan ato vidoe qe sjellin.Sa me ben te qesh?
Te perqafoj me zemren e bukur??
Bjeri Meloo , se mban ai .. eshte mesuar??Zotri i nderum, shikoje mire ne ça konteksti asht shfaq!
Mua mos me trego ca asht e mira e ça te baj!
A di te marrsh thelbin e asaj qe thuhet.
Ahh mos me dergo puthje mua more vesh!
Baj!
Nuk ja vlen me humb kohe.Bjeri Meloo , se mban ai .. eshte mesuar??
Ty do te marr partizane une ?Nuk ja vlen me humb kohe.
??