Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Te gjithë keshtu themi zemer e bukur, por personi qe pagezojme me dashurine tone, heq dore dhe ti mund te bashkosh qiellin me token te jeni bashke, te flisni e te jeni te lumtur me pranine tuaj, por personi i largon e shkon.Nga dashuria ime,never.
gjeja me me vlere te tjerat ikin r vin?????Familja sigurisht!
Zemer thash nuk heq un dore nga dashuria ime,jo ti lidh kembet atij ? sado qe do ta beja me kenaqesi ?Te gjithë keshtu themi zemer e bukur, por personi qe pagezojme me dashurine tone, heq dore dhe ti mund te bashkosh qiellin me token te jeni bashke, te flisni e te jeni te lumtur me pranine tuaj, por personi i largon e shkon.
Jeta eshte e poshter, por njerezit daha me shume, e gjithmone mos harro te ruash nje copez zemer per vete.
Qofshi perjetesisht bashke e te lumtur insha'Allah ???![]()
I bashkangjitem dhe unë,mendimit tënd????Ehhhhhhhhhhhh ?
do zoti te del ndonje si linda rei?gjinia femerore![]()
yttt jazekkk ... larg qoft iiiiiiiiiiiii un ja fus nkacavid direktdo zoti te del ndonje si linda rei?
sa ta maresh vesh ti ka shku dora jote ke shala e saj apo nuk vdisni ju cuna per pak shal????yttt jazekkk ... larg qoft iiiiiiiiiiiii un ja fus nkacavid direkt![]()
Ky ësht i ndershëm? nuk bën nga kto gabime???sa ta maresh vesh ti ka shku dora jote ke shala e saj apo nuk vdisni ju cuna per pak shal????
heee ri ti se ma shpifeee ... sduke ajo kujto ti ? bje pra nsy direkt...sa ta maresh vesh ti ka shku dora jote ke shala e saj apo nuk vdisni ju cuna per pak shal????
pupupu po po pirdh pirdh??????Ky ësht i ndershëm? nuk bën nga kto gabime???
ka bo operim ajo te apo ai se sdi si me I then dreqve hahahhahaheee ri ti se ma shpifeee ... sduke ajo kujto ti ? bje pra nsy direkt...duket ke noflla
![]()
po prap ri kuptohet .. po mgjth me kto operacionet smerr vesh gjo jo ...ka bo operim ajo te apo ai se sdi si me I then dreqve hahahhaha
A thu @Llaqi bën?????? ?????pupupu po po pirdh pirdh??????