• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Tag 7 xhuxhat ?

Na i verteto!
??
Si ta vertetoj???
Tja bej si dje...shof nje 2 metra femer qe po kalonte para meje,me fustan kjo deri te gjuri,me ven syt instiktivisht te kembet plot lesh ??‍♀️ na i çpifi mendova,i ngre syt me lart shikoj xixat qe i kishte marshallah ngre koken me lart ? ca te shikoj ? mashkull me fustan,,ptuuuuu mu fiken dritat ??

Si ta vertetoj???
Tja bej si dje...shof nje 2 metra femer qe po kalonte para meje,me fustan kjo deri te gjuri,me ven syt instiktivisht te kembet plot lesh ??‍♀️ na i çpifi mendova,i ngre syt me lart shikoj xixat qe i kishte marshallah ngre koken me lart ? ca te shikoj ? mashkull me fustan,,ptuuuuu mu fiken dritat ??
Nuk po pyesja cfare kish mashkulli _femer!
??
Cfare ke ti!
???
Sa jane shtuar ata!
Ka dhe fiks si femra!
Qe nuk duken fare!
Por jane ashtu!
??

Nuk po pyesja cfare kish mashkulli _femer!
??
Cfare ke ti!
???
Sa jane shtuar ata!
Ka dhe fiks si femra!
Qe nuk duken fare!
Por jane ashtu!
??
Po thelbi i bisedes time kuptohesh ?
Jam ca me ka be natyra dhe nuk shtirem per dicka tjeter ? jam femer me te gjitha ne vendet e veta,,,ti ca do te shikosh dhe ku do ta postoj ??ketu ne shesh te burrave ??

Po thelbi i bisedes time kuptohesh ?
Jam ca me ka be natyra dhe nuk shtirem per dicka tjeter ? jam femer me te gjitha ne vendet e veta,,,ti ca do te shikosh dhe ku do ta postoj ??ketu ne shesh te burrave ??
A e vendose vete veten ne dyshim!
??
Kur the ku e dini ju qe nuk jam mashkull!
??
Vertetoje tani!
Shesh shesh burrave!
E grave!
??

Ore sa zbrita nga makina e me ra ai me i smart!
Ene na bon si juri gagarini qe kish prek i pari kozmosin
Ene tu fol me pordh
Ca ke robo
Kujt i thu robo ti mer
Etj etj
Tani me duket pak cudi!
Ti e ndalove makinen ne mes te rruges!
Qe te ra ai!?
Sepse jane disa gjera qe nuk korespondojne!

A e vendose vete veten ne dyshim!
??
Kur the ku e dini ju qe nuk jam mashkull!
??
Vertetoje tani!
Shesh shesh burrave!
E grave!
??
Ata qe kan interesin per mua e din ca kam,si e kam,pse e kam ?
Te tjeret me dyshimin le te rrin ?

Panvarsisht se nuk justifikohet fare polici!
Nese ka ndodhur keshtu sic po thua!
Por nese dhe ti e ke lene makine sic rendomte!
Ndalon dikush ne mes te rruges e ulet te pij kafe!
Ne lokal hap bllokazhin!
Per te thene qe ja tani erdha 5 min!
Dhe ashtu eshte gabim!

Back
Lartë