• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Çfarë i bën meshkujt të lumtur?

Une di te jem acaruese, stresuese, e pakuptueshme, e papershtatshme etj… vec me bo dikend te lumtur s’di ?
Ka rob nkyt dynjollik qy lumturohen nga kto gjera ? kur bo sikur ke vrasje nkurriz mvje me vra veten me piru plastik?

Ka rob nkyt dynjollik qy lumturohen nga kto gjera ? kur bo sikur ke vrasje nkurriz mvje me vra veten me piru plastik?
Nese e lexove deri ne fund, une e thash vet qe s’di te beje njeri te lumtur ? te pakten ashtu me thone ??
Mbase njerezit se duan te verteten dhe e kane problem te ja u thuash ?

Nese e lexove deri ne fund, une e thash vet qe s’di te beje njeri te lumtur ? te pakten ashtu me thone ??
Mbase njerezit se duan te verteten dhe e kane problem te ja u thuash ?
Po pra po tmora vesh se sjam budalla jam pak i humem ?

Tema u pastru, chit chat nvendin e duhur flm <3

Bab na ler tju japim pak lumturi robve
Ka mungese te theksuar lumturie ketu?

Cka mendon ti se ben meshkujt e lumtur, ama nje pergjigje te sinqerte ma jap :p

Back
Lartë