Jam ne dileme praE dija pa u pergjigj ti. ?
Mes * dhe # ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jam ne dileme praE dija pa u pergjigj ti. ?
Kush të mori ??
O thurje ste kam pa ti thuash naiher Pukut. O yll i thua naiher. Kshuqe 1sh me ydh. ?Jam ne dileme pra
Mes * dhe # ?
Keni nderin që dhe 24 orë janë qendrat e votimeve hapura????Eshte midis 1 dhe 5 ajo por ne fund do ndjeki zemren e do zgjedhi 1, Pukun e vete. ?
Motra mbaj cik rradhen?Keni nderin që dhe 24 orë janë votimet e hapura????
Ska gje, mua do me zgjedhi @Rrelse. E ndjej. ?Keni nderin që dhe 24 orë janë votimet e hapura????
Ore Po zgjedh ti apo Une? ?O thurje ste kam pa ti thuash naiher Pukut. O yll i thua naiher. Kshuqe 1sh me ydh. ?
Dale prit dhe tiSka gje, mua do me zgjedhi @Rrelse. E ndjej. ?
Unë smbaj rradh ?se @Guesst e la jasht ,tastaturës së telefonit ????Motra mbaj cik rradhen?
He ndaje trurin se po me dukesh si Arbana ke nominimet.Ore Po zgjedh ti apo Une? ?
Zgjedhjet duhet te jene te lira
Faleminderit ?
Ai duhet te ishte tek # si personazh i panjohur?Unë smbaj rradh ?se @Guesst e la jasht ,tastaturës së telefonit ????
Akoma e diskuton ti? sa të hapi sytë,direkt gishtin ke 5????Ska gje, mua do me zgjedhi @Rrelse. E ndjej. ?
Dale 3 mbetet?He ndaje trurin se po me dukesh si Arbana ke nominimet.
Po.Dale 3 mbetet?
E mirë,kujtova se mos të rrëmbeu ndonjë tjetër?ti pra lol
E mora ? ti zgjodhe??Ai duhet te ishte tek # si personazh i panjohur?
Ti more lucky number 7 Mos u anko tani?
3-5-6
A ben te mar numrin 5
Ta gezosh. Nuk ka sherr se me arushin fle akoma ai. ?A ben te mar numrin 5
Pa sherr se me femrat nuk zihem dot ?