• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Ketu uroni dhe pershendetni ke te doni!

Heheh
ja po te pershendes une perzemersisht ?
pa te shohim ca do besh pas kesaj ?
Tani na vune ne siklet, mduket sikur hyna ne borxh me ty ?
Dhe un te pershendes dhe te uroj vetem tmira. ?
Dhe ta them dhe kte, Shenjen e horoskopit e ke t "keqe" por natyra e akrepit esht nona! ?

He si tu duk qe bona u mallengjeve nga fjalimi im ???

Tani na vune ne siklet, mduket sikur hyna ne borxh me ty ?
Dhe un te pershendes dhe te uroj vetem tmira. ?
Dhe ta them dhe kte, Shenjen e horoskopit e ke t "keqe" por natyra e akrepit esht nona! ?

He si tu duk qe bona u mallengjeve nga fjalimi im ???
mallengjim ne tentative, ke mundesi per me mire ?

per shenjen e horoskopit dhe vendlindjen dhe me zgjedhje tmi jepnin prape te njejtat do kisha. ?

mallengjim ne tentative, ke mundesi per me mire ?

per shenjen e horoskopit dhe vendlindjen dhe me zgjedhje tmi jepnin prape te njejtat do kisha. ?
Per ma mire luftojm gjithmone, e mira ska fund thojn ?
Jam dakort dhe un tnjejtat do merja gjithmone ?
Tpakten u perpoqa te mallengjeja ?

Back
Lartë