Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
toksinat e ushqimeve te shendruar ne pordhe gazra sa duhen tani qe shkoj gasi per makina paa????@STONE_HEAD , cka quajme pordhe a e din?
toksinat e ushqimeve te shendruar ne pordhe gazra sa duhen tani qe shkoj gasi per makina paa????
ashtu e kam ne fillim za jam tremb nga ajo valvula se qiste pola e kjoView attachment 140891
Unë kam bler një si kjo dhe jam rehat? as nuk shpërthen dhe as nuk digjet ?
pordh mo hesapiJo
Lirim i dioksidit te karbonit, marrje e oksigjenit![]()
Jo mir e ke,se ka dhe që nuk e kuptojnë????cke mi po ti thoja pola do thosh ca jan ene thash troc????
he pra he ????Jo mir e ke,se ka dhe që nuk e kuptojnë????
Ato që shesin,jan me lekë ???????? ato pa lekë,nuk i tregojnë????epo he mi he ke pa ti krejt shesin pordh kur vjen puna per pordh te verteta asnje nuk tregon mi ke pa ti
hahahahahahaha mi se nuk kam fillu ala?????Ato që shesin,jan me lekë ???????? ato pa lekë,nuk i tregojnë????
Ika unë njiher,se u qelb ktu??????
he mi sikur nuk kemi bo???????@STONE_HEAD motrushe do te rrah ????
ene ti mo ne mos ke bo gjith naten ????????Jallah teme pordhe qe pa hap syt.??
Prit ta ngre jorganin se sa u zgjova po ska gjasa Edhe as deshmitar qe ta marr vesht ????ene ti mo ne mos ke bo gjith naten ????????
me erdhi muuu zhurma deri ketu hahah mer kundragaz????????Prit ta ngre jorganin se sa u zgjova po ska gjasa Edhe as deshmitar qe ta marr vesht ????
he te iku aaa??????
?
![]()