Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja ku jam . ?ku je te befsha Gropen??
@Whiskey hec ktu kthe pergjigje ?Po qe shkoni ju te dy me larte ??
Qift qe te dy un juve.
Ca pergj do nga mua ? A e lexove veten ne sabah ? As me puthe as me perqafove . ?@Whiskey hec ktu kthe pergjigje ?
Doni tme martoni me zor e ? U paskam ngel ne dere kshu ?! ??@Whiskey come here now ??
Do pergj @Mignonne qe shkojm ne tdy si cift ??Ca pergj do nga mua ? A e lexove veten ne sabah ? As me puthe as me perqafove . ?
Gjino rritu te kapesh fikun ??Doni tme martoni me zor e ? U paskam ngel ne dere kshu ?! ??
Mos te me vej dem imagjinata?Do pergj @Mignonne qe shkojm ne tdy si cift ??
Mbase dhe shkojme po ta ndash mendjen ti . ?Do pergj @Mignonne qe shkojm ne tdy si cift ??
Ska nevoj hip ne shkall e ze ??Gjino rritu te kapesh fikun ??
Une kam vajzen sa ju .Gjino rritu te kapesh fikun ??
Ska shije ashtu duhet ta zgjasi doren dhe ta kapi vetSka nevoj hip ne shkall e ze ??
Sa jam un? ??Une kam vajzen sa ju .?
Nuk hypi hic , vjen fiku tek mua , une rri si Ali Pashai i Janines tek busti ne Tepelene . ?Ska nevoj hip ne shkall e ze ??
20 e pak . ?Sa jam un? ??
Kujdes koken mos ta con @SweeTy ne stamboll ?Nuk hypi hic , vjen fiku tek mua , une rri si Ali Pashai i Janines tek busti ne Tepelene . ?
I re pikes te lumte ?20 e pak . ?