E mir po rri e qetë pra ?Une i kam te zinj por mashalla stomaku![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E mir po rri e qetë pra ?Une i kam te zinj por mashalla stomaku![]()
Qeshe buzen se te shkonE mir po rri e qetë pra ?
?ca ke dash me thon si perfundimKa momente fun fizike dhe lodhem.por te Dua nuk lodhem ?
Hahahhhhh?ca ke dash me thon si perfundim
Kam then ju slejoni as me vdek e jo me gabu,,??. Per kte punen e gjuhes nese nuk shprehem mire apo se di mir me ngelet hatri ? por nese eshe nevoia dhe behem copa??ca ke dash me thon si perfundim
Sta ka tek ngatërrimi f me p jo ?Kam then ju slejoni as me vdek e jo me gabu,,??. Per kte punen e gjuhes nese nuk shprehem mire apo se di mir me ngelet hatri ? por nese eshe nevoia dhe behem copa?
Me vdek ste lemKam then ju slejoni as me vdek e jo me gabu,,??. Per kte punen e gjuhes nese nuk shprehem mire apo se di mir me ngelet hatri ? por nese eshe nevoia dhe behem copa?
Po ti cpate ta ngjiti alea kte semundjen e fjalive te cuditshme ?Sta ka tek ngatërrimi f me p jo ?
Sikur u kam ngatrru p me k ,,p pjeshke k kokos ??Sta ka tek ngatërrimi f me p jo ?
Qeke ngrit jerm ?. Kshu o si te cohesh ne 12 ?Sikur u kam ngatrru p me k ,,p pjeshke k kokos ??
Ncncn kurs me ti oree?Qeke ngrit jerm ?. Kshu o si te cohesh ne 12 ?
Shum kerkoke dhe ti ?Të ha e të fle sa her kam uri e sa herë dua gjum ?
Rrugac ngele gjith jetenPune dore ?
Po per ate e kisha mer ??Rrugac ngele gjith jeten
Cilsoje qe bo centro, perde e mbulesa tavoline se e morin per keq dynjoja oo
A ma bo i kusi bronxi me zi groshen ?Po per ate e kisha mer ????
??
Tani se keqkuptojn njerezit o pun tjeter??? un jom artizan .. me pelqen te bej pun dore ?